Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Na štai ir atsinaujinom

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė auskariukas
    O siaip nera galimybes, kad viesai rodytu kiekvieno dalyvio IP adresa, registruotiems forumo dalyviams?
    Yra, tačiau IP gali būti panaudotas blogiems tikslams, tad nėra reikalo
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
      Yra, tačiau IP gali būti panaudotas blogiems tikslams, tad nėra reikalo

Siaip smalsu, kam gali buti panaudotas IP blogiems tikslams?

Comment

Nesu specas šioje srityje, tačiau jei nėra reikalo, tai ir nėra reikalo skelbt tokius duomenis
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
          Nesu specas šioje srityje, tačiau jei nėra reikalo, tai ir nėra reikalo skelbt tokius duomenis

Aisku, aciu
          Nors siaip visada galvojau :
          IP adresas nera nei buto adresas, nei telefonas, ir ji zinodamas nieko rimto zmogui nepadarysi, todel jo paviesinimas nera pasaulio pabaiga.

Comment

@auskariukas: Gali padaryti ka nors bloga kompiuteriui, kurio ip adresas yra zinomas, duomenims ir pan. Arba galu gale administratoriai gali tave isspirti is sio forumo ir uzdrausti ne tik prisijungti senu vartotojo vardu, bet ir uzregistruoti nauja (uzdrausti pagal IP). Nors aisku galima ir tai apeiti, pvz. naudojant proxy serverius.

Comment

Parašė Edd
              @auskariukas: Gali padaryti ka nors bloga kompiuteriui, kurio ip adresas yra zinomas, duomenims ir pan. Arba galu gale administratoriai gali tave isspirti is sio forumo ir uzdrausti ne tik prisijungti senu vartotojo vardu, bet ir uzregistruoti nauja (uzdrausti pagal IP). Nors aisku galima ir tai apeiti, pvz. naudojant proxy serverius.
              Maciau kaip kuriose forumuose, IP adresai yra rodomi visiems registruotiems dalyviams, nes tokiu budu lengviau "sugaudyti" klonus.
              O kas liecia IP bana, kad adminas turi tokias teisias, tai faktas, bet yra kita medalio puse, nezinau as jos is tikro, nedirbu sioje srityje, bet pas telekomo klientus yra kintamas IP, tad siuo atveju nereikes nei proxy, bet yra ir kitu galimybiu adminui uzdrausti nepageidaujamiems ateiti, nei IP banas, bet ne esme tai, ne apie tai as kalba pradejau .....

Comment

Ne pas visus telekomo klientus yra kintantis IP adresas, o uzdraudimai ne pagal IP nera tokie veiksmingi. O siaip normaliuose forumuose niekas nerodo viesai IP.

Comment

Parašė Edd
                  Ne pas visus telekomo klientus yra kintantis IP adresas, o uzdraudimai ne pagal IP nera tokie veiksmingi. O siaip normaliuose forumuose niekas nerodo viesai IP.
                  Jei dirbciau sioje sferoje pasakyciau kas yra efektyvu, esu girdejas darbe is kolegu "IT" skyriaus, kad jiems IP banas, nera veiksmingas, turi kitu priemoniu, daug efektingesniu kovoti su neklauzadomis.

Kas yra normalus forumas, norejau paklausti? Kaip tu tai supranti?

Comment

Parašė auskariukas
                    Jei dirbciau sioje sferoje pasakyciau kas yra efektyvu, esu girdejas darbe is kolegu "IT" skyriaus, kad jiems IP banas, nera veiksmingas, turi kitu priemoniu, daug efektingesniu kovoti su neklauzadomis.

Kas yra normalus forumas, norejau paklausti? Kaip tu tai supranti?
                    Pvz. toks tinkle.miestai.net
                    As minejau kodel negerai rodyti visiems IP adresa. O del kitu draudimu, efektyvesniu nei pagal IP adresa - butu idomu juos isgirsti.

Comment

Parašė Edd
                      Pvz. toks tinkle.miestai.net
                      As minejau kodel negerai rodyti visiems IP adresa. O del kitu draudimu, efektyvesniu nei pagal IP adresa - butu idomu juos isgirsti.

Blogas pvz
                      Nes tokiais zodziais, kad normalus forumai nerodo IP, meti juoduliuka, ant tokiu forumu, kuriu nezinai ir galbut galima suprasti, kad kiti dalyviai nei tu lankosi nenormaliuose forumuose, ai ai ai .... ziurek tik kad taip nebutu ........

Kokie budai kiti, kaip minejau anksciau as nezinau, nes man taip nera aktualu, ar labai idomu, gal kokie MAC banai, nezinau.... ir nematau prasmes plestis sia tema.

Comment

Kaip anksciau ir rasiau rodyti viesai forume ip adresus nera gera ideja. Duok nuorodu i tokius forumus kur rodo ip adresus viesai.

O siaip pastebejau, kad labai megsti gincytis bet kokiom temom.

As ketvirtam kurse studijuoju informatika ir man beje teko paciam kurti foruma nuo a iki z.

Mac adresas - vietiniame tinkle galima naudoti, kodel gi ne.

Ir neizeidinek musu forumo, nes Mantaz baisiai supyks.

Comment

Parašė Edd
                          Kaip anksciau ir rasiau rodyti viesai forume ip adresus nera gera ideja. Duok nuorodu i tokius forumus kur rodo ip adresus viesai.

O siaip pastebejau, kad labai megsti gincytis bet kokiom temom.

As ketvirtam kurse studijuoju informatika ir man beje teko paciam kurti foruma nuo a iki z.

Mac adresas - vietiniame tinkle galima naudoti, kodel gi ne.

Ir neizeidinek musu forumo, nes Mantaz baisiai supyks.
                          As gi aiskiai, pasakiau kad IP rodo registuotiems nariams, o ne viesai visiems.

Kas liecia gincus, pastebejau pas pati tai (su visais is eiles gincijiesi), bet gerai kad ir parasei del 4 kurso, esi zmogutis dar jaunas, mazai ka mates, ismokes, girdejas ir patirties kaip pas naujoka, tai ir gincai prie sirdes, ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau

Sio forumo as neizeidineju, o tik pasakiau, kad nevykes tavo pvz del sio forumo

Comment

22 metai mano manymu nera mazai. Is tavo atkaklumo ir nesugebejimo pripazinti klaidu bei to, kad skubi vertinti kitu patyrima/zinias (nors ju is viso nepazisti) butu galima spresti, kad nepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:

O del sito: "ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau" - prasau parodyti pavyzdi, kur taip buvo.

Comment

Parašė auskariukas
                              Joooooo ....pasiskaitinek paskutines musu dienu diskusijas, jei neprisimeni.
                              As viska puikiai prisimenu ir jokioje vietoje nebuvo tokiu dalyku kaip: "man sake, o dabar as sakau". Jei tu turi omeny, del boksto kai liutas pasake, kad jis pasvires, tai man atrodo as nerasiau savo zodziais, o aiskiai parasiau, kad liutas taip sake. Tiesa pasakius tas tavo kelio davimas, atseit nusileidimas ir tolerancija gan juokingai atrodo. Is pradziu gincijasi, aiskina ir paraso taip apie 10 pranesimu, o paskui raso kazka panasaus i "ai cia kiekvienas turi savo skoni ir neverta gincytis" - neatrodo, kad tamsta sau priestarauji? (kam tada tiek gincu?)

Comment

Beje, auskariuk, tavo pranesimo paredagavimas po to kai as parasiau tau atsakyma ir pridejimas sios eilutes: "p.s.s.
                                Nebutinai turi atsakineti i sia mano zinute, nebent turi noro issiasvaltuoti kelia ir tik patvirtinti liaudes posaki" bei aplamai vaikiskos rasliavos apie kelius ir pan. dar karta patvirtina tai ka rasiau anksciau:
                                Parašė Edd
                                nepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:
                                Edit: Jooooo, atrodo savo zaidimus tesi toliau redaguodamas savo pranesima ir patvirtindamas gauto ivertinimo tinkamuma.

Edit2: Cha cha cha, o dabar jau istrynei savo pranesima, nes issigandai savo paties rasliavoniu.

Comment

Gerai auskariuk, diskusija tikrai baigta, nes i tokio lygio () zaidimus nesiveliu.

Comment

Parašė Edd
                                    22 metai mano manymu nera mazai. Is tavo atkaklumo ir nesugebejimo pripazinti klaidu bei to, kad skubi vertinti kitu patyrima/zinias (nors ju is viso nepazisti) butu galima spresti, kad nepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:

O del sito: "ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau" - prasau parodyti pavyzdi, kur taip buvo.

Analizuoti taves, pradeti izeidinejimus nematau prasmes, kagi kolega, yra toks liaudes posakis, ir si karta as tau ji vel pritaikau....

as tau vel duodu kelia.....

Buk vyras, koki bandai save pristatyti, su tavimi diskusija baigta siuo klausimu, gali toliau man neatsakineti, ne del to kad skoniai skirtingi, ne del to kad priestarauciau sau, o del to kad liaudis vis tik teisingus posakius turi del kelio davimo

Comment

Kadangi dar viena pranesima bezaizdamas auskariukas paeme ir vel istryne, bei parase ji is naujo paciam gale, tai i ji naujo atsakymo nesugalvosi:
                                      "Gerai auskariuk, diskusija tikrai baigta, nes i tokio lygio () zaidimus nesiveliu."

Comment

@Mantaz: Mano manymu butu nebloga ideja uzdrausti trinti savo pranesimus paprastiems vartotojams, kad paskui nebutu galima tokiems patyrusiems ir daug ko maciusiems, bet su vaikisku mastymu zmonems toliau zaisti.

Comment

Na vaikinai, baikit čia pyktis. Trinti pranešimų kol kas neuždrausiu, nes kol kas tik auskariukas mėgsta taip juos trinti
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X