Parašė auskariukas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Na štai ir atsinaujinom
Collapse
X
-
auskariukas
Parašė MantazYra, tačiau IP gali būti panaudotas blogiems tikslams, tad nėra reikalo
Siaip smalsu, kam gali buti panaudotas IP blogiems tikslams?
Comment
-
auskariukas
Parašė MantazNesu specas šioje srityje, tačiau jei nėra reikalo, tai ir nėra reikalo skelbt tokius duomenis
Aisku, aciu
Nors siaip visada galvojau :
IP adresas nera nei buto adresas, nei telefonas, ir ji zinodamas nieko rimto zmogui nepadarysi, todel jo paviesinimas nera pasaulio pabaiga.
Comment
-
@auskariukas: Gali padaryti ka nors bloga kompiuteriui, kurio ip adresas yra zinomas, duomenims ir pan. Arba galu gale administratoriai gali tave isspirti is sio forumo ir uzdrausti ne tik prisijungti senu vartotojo vardu, bet ir uzregistruoti nauja (uzdrausti pagal IP). Nors aisku galima ir tai apeiti, pvz. naudojant proxy serverius.
Comment
-
auskariukas
Parašė Edd@auskariukas: Gali padaryti ka nors bloga kompiuteriui, kurio ip adresas yra zinomas, duomenims ir pan. Arba galu gale administratoriai gali tave isspirti is sio forumo ir uzdrausti ne tik prisijungti senu vartotojo vardu, bet ir uzregistruoti nauja (uzdrausti pagal IP). Nors aisku galima ir tai apeiti, pvz. naudojant proxy serverius.
O kas liecia IP bana, kad adminas turi tokias teisias, tai faktas, bet yra kita medalio puse, nezinau as jos is tikro, nedirbu sioje srityje, bet pas telekomo klientus yra kintamas IP, tad siuo atveju nereikes nei proxy, bet yra ir kitu galimybiu adminui uzdrausti nepageidaujamiems ateiti, nei IP banas, bet ne esme tai, ne apie tai as kalba pradejau .....
Comment
-
auskariukas
Parašė EddNe pas visus telekomo klientus yra kintantis IP adresas, o uzdraudimai ne pagal IP nera tokie veiksmingi. O siaip normaliuose forumuose niekas nerodo viesai IP.
Kas yra normalus forumas, norejau paklausti? Kaip tu tai supranti?
Comment
-
Parašė auskariukasJei dirbciau sioje sferoje pasakyciau kas yra efektyvu, esu girdejas darbe is kolegu "IT" skyriaus, kad jiems IP banas, nera veiksmingas, turi kitu priemoniu, daug efektingesniu kovoti su neklauzadomis.
Kas yra normalus forumas, norejau paklausti? Kaip tu tai supranti?
As minejau kodel negerai rodyti visiems IP adresa. O del kitu draudimu, efektyvesniu nei pagal IP adresa - butu idomu juos isgirsti.
Comment
-
auskariukas
Parašė EddPvz. toks tinkle.miestai.net
As minejau kodel negerai rodyti visiems IP adresa. O del kitu draudimu, efektyvesniu nei pagal IP adresa - butu idomu juos isgirsti.
Blogas pvz
Nes tokiais zodziais, kad normalus forumai nerodo IP, meti juoduliuka, ant tokiu forumu, kuriu nezinai ir galbut galima suprasti, kad kiti dalyviai nei tu lankosi nenormaliuose forumuose, ai ai ai .... ziurek tik kad taip nebutu ........
Kokie budai kiti, kaip minejau anksciau as nezinau, nes man taip nera aktualu, ar labai idomu, gal kokie MAC banai, nezinau.... ir nematau prasmes plestis sia tema.
Comment
-
Kaip anksciau ir rasiau rodyti viesai forume ip adresus nera gera ideja. Duok nuorodu i tokius forumus kur rodo ip adresus viesai.
O siaip pastebejau, kad labai megsti gincytis bet kokiom temom.
As ketvirtam kurse studijuoju informatika ir man beje teko paciam kurti foruma nuo a iki z.
Mac adresas - vietiniame tinkle galima naudoti, kodel gi ne.
Ir neizeidinek musu forumo, nes Mantaz baisiai supyks.
Comment
-
auskariukas
Parašė EddKaip anksciau ir rasiau rodyti viesai forume ip adresus nera gera ideja. Duok nuorodu i tokius forumus kur rodo ip adresus viesai.
O siaip pastebejau, kad labai megsti gincytis bet kokiom temom.
As ketvirtam kurse studijuoju informatika ir man beje teko paciam kurti foruma nuo a iki z.
Mac adresas - vietiniame tinkle galima naudoti, kodel gi ne.
Ir neizeidinek musu forumo, nes Mantaz baisiai supyks.
Kas liecia gincus, pastebejau pas pati tai (su visais is eiles gincijiesi), bet gerai kad ir parasei del 4 kurso, esi zmogutis dar jaunas, mazai ka mates, ismokes, girdejas ir patirties kaip pas naujoka, tai ir gincai prie sirdes, ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau
Sio forumo as neizeidineju, o tik pasakiau, kad nevykes tavo pvz del sio forumo
Comment
-
22 metai mano manymu nera mazai. Is tavo atkaklumo ir nesugebejimo pripazinti klaidu bei to, kad skubi vertinti kitu patyrima/zinias (nors ju is viso nepazisti) butu galima spresti, kad nepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:
O del sito: "ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau" - prasau parodyti pavyzdi, kur taip buvo.
Comment
-
Parašė auskariukasJoooooo ....pasiskaitinek paskutines musu dienu diskusijas, jei neprisimeni.
Comment
-
Beje, auskariuk, tavo pranesimo paredagavimas po to kai as parasiau tau atsakyma ir pridejimas sios eilutes: "p.s.s.
Nebutinai turi atsakineti i sia mano zinute, nebent turi noro issiasvaltuoti kelia ir tik patvirtinti liaudes posaki" bei aplamai vaikiskos rasliavos apie kelius ir pan. dar karta patvirtina tai ka rasiau anksciau:
Parašė Eddnepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:
Edit2: Cha cha cha, o dabar jau istrynei savo pranesima, nes issigandai savo paties rasliavoniu.
Comment
-
auskariukas
Parašė Edd22 metai mano manymu nera mazai. Is tavo atkaklumo ir nesugebejimo pripazinti klaidu bei to, kad skubi vertinti kitu patyrima/zinias (nors ju is viso nepazisti) butu galima spresti, kad nepaisant to kokio senumo butu tavo kunas, bet protas veikia kaip pas maza vaika:
O del sito: "ypac tokie, kaip man sake o dabar as sakau" - prasau parodyti pavyzdi, kur taip buvo.
Analizuoti taves, pradeti izeidinejimus nematau prasmes, kagi kolega, yra toks liaudes posakis, ir si karta as tau ji vel pritaikau....
as tau vel duodu kelia.....
Buk vyras, koki bandai save pristatyti, su tavimi diskusija baigta siuo klausimu, gali toliau man neatsakineti, ne del to kad skoniai skirtingi, ne del to kad priestarauciau sau, o del to kad liaudis vis tik teisingus posakius turi del kelio davimo
Comment
Comment