pas mane su greiciau irgi viskas normaliai , tik va tie skaityti neskaityti pranesimai nervuoja, buna ne taip ikonele rodo kad yra naujas pranesimas paspaudi o ten visdelto nieko naujo
nu negaliu perziurejau visas temas visos ikonos pajuodavo , persijungiu i delfi paskiau vel ant forumo ir rodo kad beveik visose temos yra nauji pranesimai atidarau ne velnio , jis laiko kad valandos senumo pranesimai yra nauji , susinervinau ... ir taip nepirmas kartas
Draugelis> Planuoju išverst per vasarį, tačiau darbo bus nemažai, vien anglų kalbos failas 1 MB užima
auskariukas> Dar pasidomėsiu, gal ko nenustačiau ar pan.
tech> sutinku, tačiau šiam tikslui reikia keist serverį, o pardoykit man kas nors greitą ir pigų serverį (nebent atsirastų žmonių, kurie prisidėtų prie mokėjimo)
jozikas> Taip nutinka, jei išjungi naršyklę (dingsta cookiai), o jei taip nutinka tiesiog spausk "Mark all forums read". Beje, kas lankosi SSC, ten su ikonėlėm viskas tas pats
turiu viena probleme. naudoju linux, taipgi mozzila. deja man neiseina isvis smiles uzdeti rasant (nuspaust ant smiles ir atsiranda tekste). tad tik ir galiu naudoti tas standartines - ;(
Comment