Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Na štai ir atsinaujinom

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantaz
    auskariuk> viršuj dešinėj po "Welcome, auskariukas"

Nea, ne apie tai as klausiu, ta radau ir User CP.

Klausiu, apie tai kad po nicku budavo ikonele, siusti privacia zinute, ja paspaudus, belieka irasyti tik teksta, ir siusti, be nicko ieskojimo ir t.t.

Comment

Parašė jozikas
      pagrindineme puslapyje visuose kituose liktais viskas OK
      A supratau dabar. Deja, bet šiame forume tai normalu ir nelabai žinau, kaip pakeist. Norint panaikint, reikia užeit į tą forumą, o ne tiesiogiai į temą
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

@auskariukas: Paspausk ant vartotojo vardo, ir atsiras meniu, kurio vienas iš punktų ir bus siųsti PM

Comment

@auskariukas: reikia tik paspausti ant nicko ir islis meniu, kuriame galesi pasirinkti siusti privacia zinute.

Comment

Parašė Mantaz
            Viršutiniam dešiniam kampe New Posts
            Aišku

Comment

Parašė auskariukas
              Nea, ne apie tai as klausiu, ta radau ir User CP.

Klausiu, apie tai kad po nicku budavo ikonele, siusti privacia zinute, ja paspaudus, belieka irasyti tik teksta, ir siusti, be nicko ieskojimo ir t.t.
              Tuomet spustelk ant vartotojo vardo
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Taip ir padariau, nuejau i profaila ir susiradau "siusti PM", viskas puiku. Aciu

Comment

2 miestai.net vadams ir sefams --> siaip viskas tikrai labai gerai atrodo
                  didelis respect

Comment

Parašė auskariukas
                    Taip ir padariau, nuejau i profaila ir susiradau "siusti PM", viskas puiku. Aciu
                    Nereikia eiti ir i profaila is karto galima spausti "siusti PM".

Comment

Parašė Edd
                      Nereikia eiti ir i profaila is karto galima spausti "siusti PM".

Oba, geras Aciu, rimtai va cia patogu

Comment

Del isvaizdos tai nezinau, bet atsirado daug naudingu funkciju, pvz:
                        Public poll (galima kurti tokias apklausas, kur matosi kas kaip balsavo);
                        Paciam galima keisti rangus;
                        Jei viename pranesime idetas ilgas paveikslelis jis neiskraipo po to esanciu pranesimu;
                        Quick Reply - galima greitai parasyti pranesima be jokio tarpinio puslapio;
                        Ir t.t.

Gal galima ideti kelis "skinus" ir kam nepatinka standartine isvaizda tas gales pasikeisti?

Comment

Parašė Edd
                          Gal galima ideti kelis "skinus" ir kam nepatinka standartine isvaizda tas gales pasikeisti?
                          as irgi pageidauciau sitos funkcijos

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Jei kas nors apsiims tuos pavidalus kurt, nes gan nemažas darbas
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Mantaz: Gal is interneto galima atsisiusti jau sukurtu? Beje, sis forumas mokamas?

Comment

viskas butu ok, bet dabar visas forumas kazkaiptoks maziukas ir siauras atrodo mano ekrane... O is abieju pusiu dvi baisios dideles pilkos juostos sedi... Ar negalima kazkaip susireguliuot sita?

Comment

Rinkis Default (100% ) stilių
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

o dabar, kai idejau didesne foto, atrodo dar baisiau, nes toj vietoj post'as ishsitempia, kitur lieka siauras... atrodo gan baisiai

Comment

Parašė Mantaz
                                      Rinkis Default (100% ) stilių
                                      Siaip butu neblogai, kad jis aplamai butu default, nes neregistruotiems ir pan. vartotojams viskas atrodys nelabai gerai - pernelyg siaurai, ypatingai tiems kuriu rezoliucija didele.

Comment

aciu, dabar daug geriau

Comment

Parašė Edd
                                          Siaip butu neblogai, kad jis aplamai butu default, nes neregistruotiems ir pan. vartotojams viskas atrodys nelabai gerai - pernelyg siaurai, ypatingai tiems kuriu rezoliucija didele.
                                          Aišku būtų galima padaryt, tačiau tai jau nebesiderina su miestai.net. Na, jūs spręskit, tuojau apklausą padarysiu.

Beje pats forumas, nelendant į foto temas, bent man geriau siauresnis atrodo
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X