Su gimtadieniu si portala ir visus kas jame lankosi ! :0 Tikrai ispudingas, vertas demesio portalas. Aciu kurejams uz si portala, nors tik pries keleta dienu tik prisijungiqau, bet cia fantastiska
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miestai.net - 5 metai
Collapse
X
-
O kur tradicinis gimtadieninis susitikimas ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
mano egzistavimas čia irgi jau ilgai trunka, 3 metai geri prabėgo, net keista, kaip greitai bėga laikas aišku, jeigu nebūčiau prisivertęs pradėti žiūrėti milžiniškosios Kauno nuotraukų kolekcijos, tai kažin, kada būčiau pasijungęs rimtai, tačiau ta kolekcija užkabino visam ilgam vakarui, o tada jau grandininė reakcija...
Comment
-
Šis forumas suvalgo daug laiko, kad jį kur.. bet kaip bebūtų keista - dėl to visai neskauda. Tai gero daikto požymis. Šis forumas, ko gero, geriausias forumas Lietuvoje. Apimantis tiek įvairių ir įdomių temų, kaip niekur kitur. Vienas geriausių dalykų, ką turime lietuviškajame Internete..
Ačiū kūrėjams, ir ačiū dalyviams, Jūs visi (beveik) nuostabūs ir kuriat fenomenalų minčių fondą. Gera būti to dalimi. Taip ir toliau! Ilgų gyvavimo metų, miestai.net, su gimtadieniu!Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Ankščiausias forumo atvaizdis, kurį pavyko ištraukt iš archive.org
http://web.archive.org/web/200404052...iestai.mip.lt/Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Su 5 gimtadieniu sveikinu forumą ir visus, prisidėjusius prie jo kūrimo.
Niekad nesu matęs taip praplečiančio akiratį forumo, kur būtų gerbiamas kiekvienas narys, išklausoma jo nuomonė. Mano manymu, juo turėtume didžiuotis ne mažiau, nei didžiuojamės Lietuvos sportininkų pasiekimais, menininkų darbais. Tiesiog gailiuosi, kad jo neatradau 3 metais anksčiau
Comment
Comment