Sveikinu forumo įkūrėjus , o Mantui linkiu nepamiršti fotografijos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miestai.net - 5 metai
Collapse
X
-
Na, tokia proga sveikinimai
Šaunus ir miestai.net, ir pats forumas. Tikrai labai naudinga ir įdomi vieta urbanistikos, infrastruktūros, politinio gyvenimo ir fotografijos temų atžvilgiu. Kogero unikalus reiškinys Lietuvos interneto platybėse, o ir svetur . Smagu tai, kad miestai.net nebuvo kažkoks vienadienis projektėlis (o tokių tikrai ne vienetai) ir sulaukė, kaip čia pavadint įdomiau, mini jubiliejaus - 5 metų Ir pats žiūriu, kad forumo nariu esu pusę viso forumo gyvavimo metų, t.y. visus 29mėn na, pabaigai ką galima palinkėti - stabilaus sistemos veikimo, administracijai - kantrybės ir noro, taip pat naujovių vystant toliau šį projektą, bendruomenei - toliau bendrauti ir naudingai leisti laiką ČIAKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Sveikinu ir aš. Net sunku patikėt, kaip greitai laikas bėga. Atrodo, dar visai neseniai čia užsiregistravau, bet jau praėjo 3 metai. Šaunu, visai nesigailiu taip padaręs nes šis forumas yra reiškinys niūrioje Lietuvos internetėje visuomenėje. Taigi, norėčiau kad visų mūsų pastangomis forumas ir toliau klestėtų dar ne vieną penkmetį
Comment
-
Parašė Rimantas Rodyti pranešimąOrganizuokit grand meetą tokia progaKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Sveiki! As si puslapi skaitau nuo 2004. Kai pradejau, gyvenau New Yorke, o dabar Kaune. Pries grizdamas skaiciau Lietuvos spauda ir vis atrode, kad gimtinej tik buduliai, fyfos ir nesvarus politikai. Bet va, jusu deka pamaciau kitokia, man miela Lietuva. Ir jau trys menesiai, kaip i ja sugrizau Labai aciu, visiems "miestieciams" ir ypac kurejams!!
P.S. Reikes kada issitraukti fotoaparata ir papyskinti nuotrauku is Kauno!
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąAle visai nebloga įdėja Įdomu ką apie tai mąsto šeimininkai?
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=502389
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimą
Pamenu visai įdomių įvykių per miestai.net gyvavimą (pradžioje net adreso normalaus neturėjo), iš jų: pirmasis paminėjimas per TV, Hansabanko būstinės skandalas...Paskutinis taisė Meier; 2009.03.06, 07:14.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąNa, bet pamąstykim, čia gi forumas ir bendruomenė nemaža. Tokia proga reikėtų atskiro bendruomenės susimatymo, nesusieto su kažkokiais kitais. Čia mano nuomonė
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPrisiminus, kaip "aktyviai" mūsų forumo visuomenė rinkdavosi į ankstesnius susitikimus tai nemanau kad kažkas iš to išeis. Bet dėja gera, aš ją palaikauKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPrisiminus, kaip "aktyviai" mūsų forumo visuomenė rinkdavosi į ankstesnius susitikimus tai nemanau kad kažkas iš to išeis. Bet dėja gera, aš ją palaikau
Comment
Comment