Nelabai žinau ar šioje temoje turėčiau rašyti, bet geresnės neradau, taigi - turiu pasiūlymą - reikėtų sukurti kažką panašaus į "Fotoreportažai be komentarų", arba paprastus komentarus kažkaip atskirti nuo fotoreportažo temos. O to reikėtų dėl paprastos priežasties - dažnai atsitinka taip, kad būna pradėtas fotoreportažas, kuris užsibaigia fraze "bus daugiau". Kai būna paskelbta tokia tema, tarkim, aš ją peržiūriu, pasidžiaugiu ir laukiu daugiau. Po pusvalandžio įsijungiu ir matau, kad tema atnaujinta. Valio, galvoju, štai ir "daugiau". Įsijungiu, o ten randu "Ačiū už nuotraukas", "Puikus reportažas" ir pan. Ir taip kelis kartus, kol pagaliau vėl pasirodo autoriaus reportažo tęsinys.
Mane asmeniškai tai šiek tiek nervuoja, nes gaištamas laikas ir pan., taigi, gal būtų galima atskirti fotoreportažus nuo įprastų komentarų, pagyrimų, bei padėkų? Tuo labiau, kad tam yra AŽ ar įverčiai...
Mane asmeniškai tai šiek tiek nervuoja, nes gaištamas laikas ir pan., taigi, gal būtų galima atskirti fotoreportažus nuo įprastų komentarų, pagyrimų, bei padėkų? Tuo labiau, kad tam yra AŽ ar įverčiai...
Comment