Pas mane taip pat sonai tusti lieka, siek tiek nera malonu, kad forumas suspaustas, o tuo paciu turi daug laisvos vietos. Bet kiek suprantu sonus uzpildys reklama, ir forumas bus panasus i lenkija, kaip ant kiekvienos tvoros po kelias desimtis reklamu
Aš už reklamą, bet ar nemanote, kad jei ji bus abiejuose šonuose ir viršuje, jos bus kiek per daug? Gal tiesiog palikti tam vieną šoną, o forumą praplėsti kito šono sąskaita? Tada ir visą nario informaciją, ir avatarą būtų galima palikti šone, kaip buvo.... Negi tikrai reikia tos reklamos tiek daug?
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Aš už reklamą, bet ar nemanote, kad jei ji bus abiejuose šonuose ir viršuje, jos bus kiek per daug? Gal tiesiog palikti tam vieną šoną, o forumą praplėsti kito šono sąskaita? Tada ir visą nario informaciją, ir avatarą būtų galima palikti šone, kaip buvo.... Negi tikrai reikia tos reklamos tiek daug?
Šis klausimas neužilgo išsispręs. Pasikartosiu- tikrai nedarysim iš forumo kalėdinės eglutės a-la delfi.lt.
Idėja dėti reklamą į forumą yra gera. Svarbiausia tinkamai realizuoti, kuo mažiau paveikiant vartotojų patogumą. Pats forumas yra populiarus, todėl net neabejoju, kad idėja atsipirks. Sėkmės jums ir stiprybės
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
o dėl reklamos, tai jei žmonės galvoja, kad ją mes dedame vien tam, kad juos paerzinti, tai su tokiais lankytojais ir iš reklamos su tuščiu kapšu paliksi. Reklama gali padėti gyvuoti ir plėstis miestai.net projektui.
Man atrodo kad atstatys ta funkcija, kaip ir po kitu atnaujinimu (tikekimes). O tikrai, kaip su forumo pavidalu bus?
Sekmes ir stiprybes pabaigt atnaujinimo darbus!
Comment