Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
viskam yra paaiškinimas. Greičiausiai toks išdėstymas liks bent iki kitų atnaujinimų , tad belieka su tuo susigyvent
Šiaip krašte dar prisidės viena reklamos juosta, tad tokiu išdėstymu kompensuosime prarastą vietą. Iš patirties galiu pasakyti, kad ilgainiui sėkmingai priprantama
Gal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/
Gal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/
būtent to ir stengsimės išvengti, jei pavyks viską techniškai įgyvendinti, visos perdidelės publikuojamos nuotraukos bus automatiškai mažinamos iki reikamo dydžio
Tas zinutes formato pakeitimas, autoriaus informacija surasant virsuje, ir man labai nepatinka. Viename uzsienio krepsinio forume toki dalyka buvo pabande, bet labai greitai teko grazinti senaji formata - visiems nepatiko. Neisivaizduoju, kaip galima iprasti, nes visi kiti forumai autoriaus informacija raso kaireje puseje.
Prisidedu prie tų, kuriems ir ne prie širdies šie forumo pakeitimai...
Kas dėk reklamos, tai forume, pačiame viršuje ta ale textads reklama , tai dar dar, bet www.miestai.net puslapyje, ta reklama man baisiau už baisų atrodo.
Comment