Parašė Mantukas.traukinukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rašykime lietuviškai
Collapse
X
-
Parašė PilaitisKai kur išvis kokybę tarkinė. Ypač toje miesto dalyje.
Būtent. O šiap jeigu nėra pinigėlių naujam asfaltui, tai iš kur bus tramvajui? Ypač pamiršome, kad tramo infrastrūkstura su viskuo (viskas įskaičiuotą) kainuoja 8x kartų daugiau nei apie 10 km asfalto.
--------------
Mano asmeniški pastebėjimai apie T1 linija.
1.Atkarpai SAN-Kūro aparatūra turiu vieną salygą - bus palikti kai kurie dubliojantis tramo trasą autobusų maršrutai.
2.Atkarpai Kūro aparatūro-Krokuvos g. dvi salygos - bus palikti kai kurie dubliojantis tramo trasą autobusų maršrutai ir nutestą troleibusų atkarpą KA-Ozas (troleibusų atkarpą KA-Konstitucijos naikinamą).
3.Atkarpai Krokuvos - Goštauto žiedas kila dilema - kur nukišti troleibusus?
Yra du variantai :
3.1.Važiuoja bendrai (tas yra Rygoje)
3.2 Tramas važiuoja pro Žalgirio SDN. Kaip viskas atrodytų parodysių vėliau.
4.Atkarpa Goštauto žiedas-Stotis - katastrofinis kolapsas. Pylimo g-vę leisti nebegalima -
1.Apmirs senamiestis, nės sumažės įvažiavimų.
2.Kur nukišti likusį VT?
3.Per mažai vietos...
Alternatyvos- GPZ, Gedemino pr., Šventaragio, Pilies, Didžioji, Arklių, Sodų, Stoties. Arba Vilniaus, Vokečių, Arklių, Sodų, Stoties.
Tai tokie pastebėjimai.Paskutinis taisė Mettal; 2012.09.09, 15:38.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTai gal kokį dėvėtą veidrodinį jau geriau imti?Paskutinis taisė Traff; 2012.09.09, 22:58.
Comment
-
Parašė Traff Rodyti pranešimąAr tikrai? Ar tu esi tikras, kad aš panorėjęs nueisiu ir "paimsiu" padėvėtą? Nemokamai man duos? Dabar daug kas naudoja žodį "imti", kai reikėtų sakyt "pirkti", juk logiškai mąstant, nieks už dyką neduos ir neateisi nepaimsi, o jei paimsi, skaitysis vagystė .I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
o kad visa Lietuva taip balsuotu kaip miestai. net forumieciai
...o dabar, kai provincija prabalsuoja us uspyski ir uz "netvarka ir neteisinguma" tai norisi is Lt begti
Pribloske snd perskaitytos naujienos apie Uspaskio plana nutraukti duju terminalo projekta. Zeuru
http://vz.lt/default.aspx?siteid=a56...8-E98B6376F047
Comment
-
Parašė zaliakalninis Rodyti pranešimąo kad visa Lietuva taip balsuotu kaip miestai. net forumieciai
...o dabar, kai provincija prabalsuoja us uspyski ir uz "netvarka ir neteisinguma" tai norisi is Lt begti
Pribloske snd perskaitytos naujienos apie Uspaskio plana nutraukti duju terminalo projekta. Zeuru
http://vz.lt/default.aspx?siteid=a56...8-E98B6376F047
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąŽmonės kuria ne tik vikipedija, bet ir visus kitus šaltinius, todėl jeigu surandi du vienodus
metematikos (nors formulės turėtų būti vienodos) vadovėlius, tai jau kvepia plagiatu.
Šiuolaikiniuose rusiškose šaltiniuose aplamai nedažnai galima sutikti rusifikuotus lietuviškus vardus-pavadinimus.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNa gi, ištaisykime klaideles.
Na gerai, juokauju
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąGAl kas galite man pasakyti , kodėl Skodos permesdamos ūsūs į kairę pusę važiuoja lyg oer stabdžius cypdamos arba net kartais variklį išjungiat? Aną savaitę taip buvo su G.N. 349 7 maršrutu. , o šeip visada permetant į kairę visos per "JĖGĄ" važiuoja tam tikrą dalį atkarpos.
„Ar galėtumėt pasakyti, kodėl „Škodos“ pervažiuodamos į kairiuosius laidus cypia, kartais net variklį išjungia? Praėjusią savaitęs taip buvo su 7 maršruto 349-ąja. O ir įprastai, kai perstumia ūsus kairėn, šiek tiek „nesavai“ važiuoja.“
Dar originalo logikos nepaminėjau. O ir autorius beraštis didesnis net už visokius Pilaičius.
Comment
-
Briedi, viena raide suklydau. Pasitaisiau.
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą[...] įsigijau [...]
Comment
-
Klaida prie klaidos:
Parašė PeizazasNuotraukoje pavaizduotas MAN'as yra senesnio modėlio ir 3 metrais ilgesnis Galėtų nupirkti kelis 18_metrų ilgio.Parašė PeizazasIš tikrūjų gražios tos pilkos spalvos, o ypač ant MAN'ų. Šiandiena autobusai dirba ant tų pačių maršrutų_ kaip vakar.Parašė PeizazasNu gal nevisiuose, bet dalyje tai tikrai. Pastebėjau 52A; 40 dar pro mano langus 5 važiuoja, tai kolkas nepastebėjau.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Romai, nors tavo kalba buvo gryna ir nešvepla ir 2004, tačiau yra viena dažna klaida.Parašė Romas Rodyti pranešimąVienintėlė Deltuvos architektūros įžymybėParašė Romas Rodyti pranešimąSenos nuotraukos pagal temas daugeliu atveju yra vienintėlis susistemintas internetinis šaltinis.
Parašė Romas Rodyti pranešimąPrie Gaujos upės, Bėčionyse, yra vienintėlis Dieveniškių "apendikso" piliakalnis
Gal ir su gimtąja tarme susijusi, ar iš įpratimo (rašant automatiškai), o ne nemokėjimo, ar tyčinių paskatų...
Taigi, įsidėmėkit forumiečiai (ne Romas vienas šią klaidą daro):
vienintElis.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąRomai, nors tavo kalba buvo gryna ir nešvepla ir 2004, tačiau yra viena dažna klaida.
Gal ir su gimtąja tarme susijusi, ar iš įpratimo (rašant automatiškai), o ne nemokėjimo, ar tyčinių paskatų...
Taigi, įsidėmėkit forumiečiai (ne Romas vienas šią klaidą daro):
vienintElis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą"Razrivas" kilęs nuo rusiško žodžio "raznij", reiškiantį "vienas". Atitinkamai išvertus į lietuvių kalbą gaunasi "pertraukiamas".
Comment
Comment