Valstybinė lietuvių kalbos komisija
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rašykime lietuviškai
Collapse
X
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąPavyzdžiui pas mane nėra tokių „“ kabučių, o tik tokios " " .www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąJeigu rašai romanus tai tuomet gali pradėti rašyti atitraukus, bet čia kai tik pora sakinių parašom tai manau kad nereikia atitraukti.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąDeja, VLKK sėdi pustingiai, kurie tingi sukurt tvarkykles linuksam, o „Windows“ aš nenaudosiu, nes tai yra paprasčiausias š l a m š t a s (mano nuomone).Proud to be lithuanian.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąO kartais mes nedarome visi klaidų šiame forume?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė 2120 Rodyti pranešimąReikia į Panerius į ta Agrastų gatve gražinti 42 autobusa "ten labai daug žmonių važiuodavo "
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimągal atsirastu galinciu padet ikelt man naujas vizualizacijas?
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąO čia kaip? Ištaisysit?
Palaukime Godo nuomonės, jis protingesnis už maneParašė HitasJau pradedu galvot, kad ieconn narys visai nelietuvis . Sunku suprast ką jis rašo (teksto struktūra)...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąTokio žodžio kaip „linuksai“ lietuvių kalboje nėra, tad jį reikėtų rašyti kabutėse. Klystu?
Kolektyvas, matau, pradeda grybaut į šoną...Parašė HitasI sorrywww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąDažytas kuras daug reikšmės nesudaro, kiek pažystamų draugų ūkininkų važinėja su "žaliu" kuru ir nieko nebuna.
vis pastebiu daugiau atvejų kai vietoj į rašo y. Šiuo atveju turi būtpažįstamųnebunanebūna
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąČia ir vėl:
vis pastebiu daugiau atvejų kai vietoj į rašo y. Šiuo atveju turi būt Kitas žodis turi būt
Išvada: net ir stengiantis rašyt lietuviškiausiai klaidų pasitaiko.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąLietuvių kalboje žodis „Linuksai" yra. Juk tai sulietuvintas žodis „Linux", kabutėse turi būti rašomas ne dėl to, bet todėl, kad tai yra pavadinimas. Bei, rašomas didžiąja raide.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO vat su anglų gramatika tau sunkoka. Linux yra vienaskaita (daugyskaita būtų Linuxes), todėl ne linuksai, o linuksas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąNežinau, man taip patyręs kompiuterių lietuvintojas Gintautas Grigas pataręs.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąDar viena Magician klaida – nelietuviškos kabutės ("tekstas"). Reikėtų rašyti „tekstas“.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąNerašyti linuksų kabutėse.
2. Koks jo išsilavinimas, kokia specialybė?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment