Lyg, bet tikrai vadinasi KLAVIATŪRA .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rašykime lietuviškai
Collapse
X
-
Juokinga maigyklė todėl, kad neprigijusi. Pavyzdžiui - lakūnas - kuris "lakioja". Irgi gal būtų juokinga
O gaila man dar dėl vaizduoklio - tikrai neblogas žodis100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimąJuokinga maigyklė todėl, kad neprigijusi. Pavyzdžiui - lakūnas - kuris "lakioja". Irgi gal būtų juokinga
O gaila man dar dėl vaizduoklio - tikrai neblogas žodisI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąYra ir daugiau neprigijusių lietuviškų žodžių. Pvz troleibusas — vielabraukis, arba topinis: radijas — garsapliauškė.
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimą„Šleika“ yra petnešos. Tie, kurie vadina troleibusus „šleikomis“ daro dvigubą kalbinę klaidą, nes naudoja nelietuvišką žodį visiškai ne pagal jo prasmę.
Comment
-
Kur ce ta stotis randasi??? atleiskit uz photo didi laiko nebuvo...
http://foto.terpe.lt/inkelti/2010082...0100611029.jpgPaskutinis taisė Romas; 2010.08.24, 08:04. Priežastis: Per didelė nuotrauka - kažkas neturėjo laiko ją sumažinti
Comment
-
Parašė VICIOKAS Rodyti pranešimąKur ce ta stotis randasi??? atleiskit uz photo didi laiko nebuvo...
Atvaizdas
Viciokai, pasikartok lietuvių kalbos gramatiką, nors pagrindus.
Ne ce, o čia. Ne randasi, o yra. Ne didi, o dydį. Ir taip toliau...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Labiau nyksta dėl su nosinėmis ir varnelėmis rašančių žmonių.
O jie ir skleidžia per žiniasklaidą įvairias kalbos klaidas. Įsijukit žinias ir paklausykit kokio žmogaus, iš kurio imama interviu. Tik pasipila visokie "sekančiai", "kad būti", "aplamai"... Va čia yra kalbos naikinimas.
Ir kitų narių klaidų taisymas forume yra tikrai geras dalykas. Aš neseniai buvau kalbos taisyklingumo atžvilgiu dundulis, bet forume vis pastebėdavau vieną, kitą pamokymą. Tikrai išėjo į naudą.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąŠiandien per žinias kalbėjo ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTRASI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Nežinau kaip jums, bet aš nemažai prisiskaičiau www.vlkk.lt ir visur klausantis automatiškai smegenyse taisau kitų žmonių klaidas. Ir jau vemt verčia tikrai. Ne dėl taisymo, o dėl klaidų100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąTai JAV piliečiai ne angliškai kalba? Be to nėra ko sprogt, nes anglų jų šalis.
Comment
Comment