Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rašykime lietuviškai
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKažkaip net nepagalvojau apie tokį variantą, nebelabai populiarios šiais laikais tos interneto kavinės.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Rašant mobiliu telefonu (iPhone) nėra labai patogu rašyti lietuviškomis raidėmis. Nes taip užtrunki rašyti kokis šešis kartus ilgiau.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ Nereikia. Universiteto kompuose, prie kurių dažniau prisėdu, pridėjau LT klaviatūrą net ten, kur neturėjau administratoriaus privilegijųAš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKažkaip net nepagalvojau apie tokį variantą, nebelabai populiarios šiais laikais tos interneto kavinės.
Comment
-
mano raides klaviaturoj nusitrynusios,rasau is atminties, tad lietuvisku raidziu tai nerasi. kai labai prireikia (kad kokio zodzio reiksmes neiskraipytu), vykdau "copy-paste" procedura is lietuviskai rasanciu forumieciu tekstu.
P.S. atsiprasau, tu, kam skaudu matyti svepla kalba, bet, gal pastebejot, as lietuvisko zodzio nesu nei karto isderges, iterpdamas q, w, ar x raides. nemegstu sitokiu paauglisku nesamoniu.Paskutinis taisė dariuks; 2009.11.24, 17:37.
Comment
-
Parašė Jotvingis Rodyti pranešimądariuk,nerašyk šveplai
Comment
-
Sweiki,is kudirkos naumiescio issikrausciau rugseji 2009metais.gywenu su teciu kretingoje.k.n aplankau kas antra menesi ir galiu pasakyti man tai yra pats graziausias miestelis.ten gywenau 15 metu ir galiu pasakyti ten yra ir ka weikti ir yra grazi gamta.istiesu lb ten noreciau vel sugrizti kadangi ten ir gywena mano mama,draugai,giminaiciai ,mano mokytojai.nors ir kas antra menesi ten vaziuoju man to nepakanka noreciau ten gywenti ir vel.dabar viskas yra k.n sutwarkyta irengta vaiku zaidimo aikstele,irengta camelia vaistine,sutwarkytas bei plytelemis isklotas parkelis,perdazomi is naujo musu miestelio arkliai ir kitos skulpturos nu ir visa kita...isties musu miestelis yra gan ramus bei grazus.cia mums nereikia tu kino teatru ar akropoliu ar maximu.mums uztenka ir mazu parduotuweliu ar kioskeliu.kulturos namuose gan daznai wyksta koncertai ar spektakliai,mokyklose ar muziejuje vyksta isimintinu datu minejimai.moksleiviai uzsiimineja sporto bureliais,pramoginiais bei tautiniais sokiais ir visa kita.as pasistengsiu padaryti k.n nuotrauku kad jus pamatytumet jog tai yra grazus miestelis tik ne taip kaip parode tas vaikinas kazkokias negrazias foto.
Comment
-
Parašė gintariuxe Rodyti pranešimąSweiki,is kudirkos naumiescio issikrausciau rugseji 2009metais.gywenu
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąIr kur žmonės gauna tokį išsilawinimą?
Comment
-
Parašė BMW2009 Rodyti pranešimąSu telefonu aš irgi taip rašau, nes greičiau, bet su pc nematau jokio greitumo ir bent tuo stengiuosi rašyti taisyklingiau taip gerbdamas savo gimtąją kalbą, o toks išsilavinimas kyla is telefonų
Ir kalti čia tikrai ne telefonai.______________
The Division Bell
Comment
-
lietuviškų rašmenų
Parašė enigma Rodyti pranešimąTaip, telefonas reikalauja tokio "greito" mobilumo, kad tingima keletą kartų paspausti tą patį w/v klavišą.
Ir kalti čia tikrai ne telefonai.
Comment
Comment