Aš suprantu, kad galima kažko nemokėti, lietuvių gramatika tikrai yra sunki kitos tautybės žmonėms, bet... Bet daryti klaidų kiekviename žodyje (net kai jame mažai raidžių) kažkaip atrodo įtartinai. Biat ash klistu gal.
Aš suprantu, kad galima kažko nemokėti, lietuvių gramatika tikrai yra sunki kitos tautybės žmonėms, bet... Bet daryti klaidų kiekviename žodyje (net kai jame mažai raidžių) kažkaip atrodo įtartinai. Biat ash klistu gal.
Svarbiausia yra tai, kad visi forumiečiai puikiai supranta, ką jis nori parašyti.
as ne letuvis ir lankiau lenku mokikla. Nesikabynekitia ce ne lt kalbos forumas. Admynai prasau isvalikite praniesimus
Žmogeli, visose Lietuvos rusų/lenkų mokyklose mokina lietuvių kalbos. Jeigu tamsta nelankė mokyklos, tai čia jo problemos. Dar nemačiau Jūsų informatyvaus pranešimo, todėl Jūsų netekties šiame forume niekas nepastebėtų. Galite baigti diskutuoti (arba grįžkite į mokikla).
Svarbiausia yra tai, kad visi forumiečiai puikiai supranta, ką jis nori parašyti.
Ne tame reikalas. Žmogus nuo taisyklingos lietuvių kalbos palaipsniui perėjo prie kažkokio raidžių kratinio. Gal sentavine demensija susirgo ar išsėtine skleroze? Įtariu, kad greitai nesuprasim...
Traf teisingai parašė. Kad vienas forumietis prie kaikurių kitų forumo dalyvių ištisai kabinėjasi dėl menkiausio tarpo nebuvimo , nors patį tą "dalyvį" ištisai pataisyti turi kiti.
mano valstiebine kalba ira lenku. Tu ce dabar OT varai ir nukripai nuo tiemos
Valstybinė kalba yra šalies, kurioje gyveni,o ne kiekvieno asmeniškai. Jeigu tau šios šalies valstybinė kalba yra nepriimtina - važiuok gyvent į tą šalį, kurioje valstybinė yra tavo minėta kalba.
Neturiu daugiau pasakyt tokiems.
Valstybinė kalba yra šalies, kurioje gyveni,o ne kiekvieno asmeniškai. Jeigu tau šios šalies valstybinė kalba yra nepriimtina - važiuok gyvent į tą šalį, kurioje valstybinė yra tavo minėta kalba.
Neturiu daugiau pasakyt tokiems.
Bet niekur neužfiksuota, kad visi privalo kalbėti ir rašyti taisyklinga valstybine kalba. Kaip kas moka, tas taip ir rašo/kalba. Nepatinka - gali neskaityti.
Bet niekur neužfiksuota, kad visi privalo kalbėti ir rašyti taisyklinga valstybine kalba. Kaip kas moka, tas taip ir rašo/kalba. Nepatinka - gali neskaityti.
Ne tame esmė. Žmogus čia įrodinėja, kad jo valstybinė kalba yra lenkų ir jūs visi pasikarkit. Čia jau sakyčiau šalies, kurioje gyveni nepagarba... Pykstasi sąvokos - "mano" ir "valstybinis".
Comment