/\ Gal reikėtų pirmiau išmokti lietuvišką abėcėlę
(ten yra ir y raidė)
Gal rašau ir su klaidom, bet nesu toks kompleksuotas kaip vienas moderatorius, naudojantis forumą kaip savo nuotraukų iš vienodų kampų saugyklą ir puolantis kitus narius neigiamais įvertinimais kaip kątik ir vėl
/\ Malonu, kad pagaliau susiradai, kur klaviatūroje yra y raidė
Prašom asmeniškumus palikti asmeninėms žinutėms. Įverčiams yra atskira tema. Nuotraukų talpinimo ypatumams irgi yra atskira tema; nors pirmiau gerai būtų pamatyti bent vieną paties darytą nuotrauką (tai ne šios temos objektas).
Kalbos taisyklės šitame forume yra vienodos.
Visokie garsei reiškiami rašimai yra tik forumo dalyvių negerbimas.
Deja visos temos uždarytos. Nuotraukų iš vienodų kampų spaminimas (juk galima atsirinkti, one dėti visas) ir klaidų darymas taip pat yra forumo narių negerbimas. Neturiu forume galių, tai skiriu -10000 karmos taškų
Rainforest, kai rašai daug, kartais susipina pirštai ir todėl padaroma klaidų, kurių šiaip būti neturėtų. Bet tokios nesąmonės kaip garsei ir rašimai yra tikrai didelės klaidos. O polinksnis link išties turėtų būti rašomas po linksnio.
Polinksniai visada vartojami po linksnio (kilmininko). Jais paprastai laikomi žodžiai dėka ir link.
Niekas prieš tave neturi nieko kaip asmenį.
Šiaip šioje temoje atsiduri ne dėl to, kažkas atkapsto senus pranešimus su rašybos klaidomis, bet kad dauguma pranešimų (bent kol kas) yra su aiškiomis klaidomis.
Rašyk lietuviškai ir diskutuok į sveikatą.
cia ne liudna situacija .mano sesute gyvena Panevezyje pas jus tragiska situacija /vidutinis uzdarbis tragiskas darbu nulis perspektyvos nulines miesto valdzia ---veidai nesugadinti intelekto...neveltui is panevezio visi bega
Vietiniai papsakojo, kad jie yra gudai, bet Lietuvos gudai.
Jų popas esant reikalui atvažiuoja iš Druskininkų_
Dabar kai kurias sodybas nusipirkę ir miestiečiai.
Ko tu kabinėjiesi prie tokių žmonių, kurie tiek daug padarė? Tokios klaidelės yra menkniekis. Taip man irgi kvailai atrodo tie lenkiški asmenvardžiai ir vietovardžiai, bet argi aš rašinėju „pan Romuald dinkiš Letuvos ko če lenkiška rašai asilas“?
Comment