Dėkui, tuoj pataisysim
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo platformos atnaujinimas
Collapse
X
-
-
Šįkart neradau jokio angliško užrašo, tačiau kitka jau kelinta diena neduoda man ramybės . Čia dėl pagrindinės reklamos esančios forumo viršuje. Labai džiugu, kad pagaliau ji yra ir tikiuosiu atnš ne litą ir ne du į forumo sąskaitą, BET () argi negalima padaryti, kad ji būtų viduryje, o ne nustumta į kraštą taip paliekant tuščia pradžia. Įtariu, kad to gali nesimatyti naudojant 1024x768 rezoliucija, todėl gal ir buvo palikta taip, tačiau žvelgiant į virtualų pasaulį naudojant 1280x1024 rezoliuciją atrodo nelabai gražiai.
Iliustracija:
P.S. Atleiskit už tokį smulkmeniškumą
Comment
-
Parašė topstarcanadaPer opera raso, kad svetaine atnaujinama.
Siuo metu naudoju IEMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė pauliaKŠįkart neradau jokio angliško užrašo, tačiau kitka jau kelinta diena neduoda man ramybės . Čia dėl pagrindinės reklamos esančios forumo viršuje. Labai džiugu, kad pagaliau ji yra ir tikiuosiu atnš ne litą ir ne du į forumo sąskaitą, BET () argi negalima padaryti, kad ji būtų viduryje, o ne nustumta į kraštą taip paliekant tuščia pradžia. Įtariu, kad to gali nesimatyti naudojant 1024x768 rezoliucija, todėl gal ir buvo palikta taip, tačiau žvelgiant į virtualų pasaulį naudojant 1280x1024 rezoliuciją atrodo nelabai gražiai.
Iliustracija:
Man irgi kliuna tas nelygumas, bet tikiuosi kad toje tustumoj greit atsiras nauju zinuciu rodykle (sunku be jos ) .
Comment
-
Parašė pauliaKŠįkart neradau jokio angliško užrašo, tačiau kitka jau kelinta diena neduoda man ramybės . Čia dėl pagrindinės reklamos esančios forumo viršuje. Labai džiugu, kad pagaliau ji yra ir tikiuosiu atnš ne litą ir ne du į forumo sąskaitą, BET () argi negalima padaryti, kad ji būtų viduryje, o ne nustumta į kraštą taip paliekant tuščia pradžia. Įtariu, kad to gali nesimatyti naudojant 1024x768 rezoliucija, todėl gal ir buvo palikta taip, tačiau žvelgiant į virtualų pasaulį naudojant 1280x1024 rezoliuciją atrodo nelabai gražiai.
Iliustracija:
p.s. toje vietoje bus logotipasMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment