Šįkart neradau jokio angliško užrašo, tačiau kitka jau kelinta diena neduoda man ramybės . Čia dėl pagrindinės reklamos esančios forumo viršuje. Labai džiugu, kad pagaliau ji yra ir tikiuosiu atnš ne litą ir ne du į forumo sąskaitą, BET () argi negalima padaryti, kad ji būtų viduryje, o ne nustumta į kraštą taip paliekant tuščia pradžia. Įtariu, kad to gali nesimatyti naudojant 1024x768 rezoliucija, todėl gal ir buvo palikta taip, tačiau žvelgiant į virtualų pasaulį naudojant 1280x1024 rezoliuciją atrodo nelabai gražiai.
Per opera raso, kad svetaine atnaujinama.
Siuo metu naudoju IE
Pamėgink Operoj spustelt ctrl+f5, o jei neatsinaujins, tuomet reik tikėtis, kad vėliau atsinaujins. Keista, kad per IE reklamų nerodo. Užeik į help->About ir parašyk, kokia tavo IE versija.
Šįkart neradau jokio angliško užrašo, tačiau kitka jau kelinta diena neduoda man ramybės . Čia dėl pagrindinės reklamos esančios forumo viršuje. Labai džiugu, kad pagaliau ji yra ir tikiuosiu atnš ne litą ir ne du į forumo sąskaitą, BET () argi negalima padaryti, kad ji būtų viduryje, o ne nustumta į kraštą taip paliekant tuščia pradžia. Įtariu, kad to gali nesimatyti naudojant 1024x768 rezoliucija, todėl gal ir buvo palikta taip, tačiau žvelgiant į virtualų pasaulį naudojant 1280x1024 rezoliuciją atrodo nelabai gražiai.
Iliustracija:
P.S. Atleiskit už tokį smulkmeniškumą
Man irgi kliuna tas nelygumas, bet tikiuosi kad toje tustumoj greit atsiras nauju zinuciu rodykle (sunku be jos ) .
Iliustracija:
P.S. Atleiskit už tokį smulkmeniškumą
pastaba gera, tik čia norėčiau paaiškinti, kad nuo rezoliucijos tas tarpas nepriklauso, kadangi forumo plotis yra fiksuotas, tad "tamposi" tik pilkieji kraštai. Tarpas padidėtų nebent jei pasirinktum 100% pločio šabloną, šiuo atveju tarpo dydis jau priklausytų nuo esamos rezoliucijos
p.s. toje vietoje bus logotipas
Comment