Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Internacionalizmas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė jozikas
    Is esmes Samot teisus butu is pradziu gerai isgirsti kaip viskas konkreciai bus realizuojama ir kaip turetu galutinis variantas atrodyti sujungtus forumus. Sujungimas pats gal ir neprasta ideja , bat kaip jis bus atliktas cia jau gali ir pagadinti reikala ..
    Butu panaudotas koks nors tarptautiskai skambantis domeno vardas (pvz.: citiesforum.net), sukurtos sekcijos lietuviskoms, suomiskoms bei tarptautinems diskusijoms (anglu kalba). Esant reikalui ir pakankamam lankytoju skaiciui butu galima koreguoti (arba prideti naujas) sekcijas. Galbut ilgainiui netgi issivystytu kazkas panasaus i SSC ar SSP.
    Na gal as truputi i viska ziuriu pernelyg optimistiskai, bet pabandyti, manau, butu verta.

Comment

O man atrodo, kad užtektų įdėti nuorodas iš vieno forumo į kitą. Miestai.net ir buvo kurtas kaip lietuvių kertė, kad neužspaminti SSC SirB mūsų "vietinėmis" diskusijomis.
      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Pritariu susijungimui! Puiki mintis, tačiau siūlau bet ką darant galvoti taip: kiekvienas susijungimas yra sveikintinas tol, kol tai nesugadina dabartinio forumo. Ta prasme, jei kažkoks sujungimas sąlygos bardako atsiradimą, tada jo nereik. Jei galim išlaikyt „pure“ lietuvišką forumo dalį, kodėl gi ne?

Comment

As nepritariu minciai jungti musu foruma su kitais. Sis forumas turetu buti skirtas tik Lietuvos projektams. Jei nori kitu projektu paziuret, eik i SSC ar kitur.

Comment

Iš esmės galima būtų padaryti sujungimą "nejungiant". Šis dalykas veiktų maždaug taip: nusiperkamas domenas ir priskiriamas kokiam nors serveriui, o forumai lieka savo vietose ir niekas nepakistų einant senaisiais domenais. O einant naujuoju, būtų patenkama į visiškai naują tarptautinį forumą, kur būtų tiesioginės nuorodos (tarsi eiliniai paforumiai) į nacionalinius forumus. Manau, dėl tokio būdo taikymo prieštaraujančių sumažėtų
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai apsikeiskite banneriais ir tiek. Noresiu suomiu paskaityt, spausi baneri ir nueisi pas suomius.

Comment

Na, ką manot apie pakeitimus?
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                  Na, ką manot apie pakeitimus?
                  sukurk apklausa ir pamatysi

Comment

Parašė liutass
                    sukurk apklausa ir pamatysi
                    Kam kurti kiekvienam pakeitimui?
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                      Kam kurti kiekvienam pakeitimui?
                      pagalvojau, kad aplamai apie numatomus pakeitimus klausi. Del veliaveliu tai gerai Paspaudei ir dingo tarptautiniai uzrasai

Comment

O ką tos vėliavėlės reiškia? Man kažkaip asocijuojasi su aplinkos kalbos pakeitimu.

Comment

Parašė liutass
                          Tai apsikeiskite banneriais ir tiek. Noresiu suomiu paskaityt, spausi baneri ir nueisi pas suomius.

Tikrai pilnai pakanka Jei nori suomiu, neini ten ir viskas.
                          Na nebent kazkam yra noras sugriauti si foruma, tada sujungimas tikrai bus naudingas

Nauja mano svetaines versija: -
                          Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė vytauc
                            O ką tos vėlevėlės reiškia? Man kažkaip asocijuojasi su aplinkos kalbos pakeitimu.
                            Reiškia, kad jas spustelėjus kažkas atsitiks
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė samot
                              Tikrai pilnai pakanka Jei nori suomiu, neini ten ir viskas.
                              Na nebent kazkam yra noras sugriauti si foruma, tada sujungimas tikrai bus naudingas
                              Ir kur čia įžvelgi griovimą? Teoriškai šiame forume niekas nepasikeistų, domenas ir išvaizda liktų tokie patys, tarsi nepriklausomo forumo. Tik tiek, kad būtų sukurtas apvalkalinis forumas su sinchronizuota dalyvių duomenų baze ir nauju domenu. Užsukus į tokį forumą, mūsų lenta atrodytų kaip eilinė forumo skiltis, taip pat kaip ir suomių, latvių ar estų. Vieninga dalyvių duomenų bazė būtų reikalinga tam, kad nereikėtų iš naujo registruotis apvalkaliniame ir nacionaliniuose forumuose.

Toks jungtinis variantas būtų gerai dėl to, kad sumažėtų mūsų išlaidos serverio nuomai ir kitoms reikmėms.
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kas čia...?

Comment

Burbulai

Comment

cia mantas itariu kodina
                                    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė vytauc
                                      Kas čia...?

Nesusipratimas
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mažesni galėtų būt

Comment

nors pas mane tai jie dar jokios realios ir naudingos funkcijos neatlieka, nors visai grazu
                                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Working...
                                          X