Bet ar nenukentės lietuviškoji forumo pusė tą prame, kad pradėjus lankytis užsieniečiams miestai.net nebebus lietuvių kampelis pasidaris šiaurės rytų europos SSC variantas ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Internacionalizmas
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė jozikasBet ar nenukentės lietuviškoji forumo pusė tą prame, kad pradėjus lankytis užsieniečiams miestai.net nebebus lietuvių kampelis pasidaris šiaurės rytų europos SSC variantas ?
Comment
-
Manau reikia kurt atskira tema su apklausa ir isklausyti daugumos forumieciu nuomone :/
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Kam bandyti kazkoki jungima? Ar nebutu geriau padaryti nauja projekta kartu su kitatauciais, kad niekas niekur nesijungia o vienas didelis saitas, kuriame butu lietuvai, latviai, estai, suomiai ir t.t. Aisku panasu bus i SCC kazkiek, bet manau naudingiau nei si jungti.
p.s.
Beto, kam tiek prikrovet dabar i si foruma kita kalba pavadinimu, gi absurdas tai is dalies. Pvz budamas vokieciu matau kad cia yra miesto foto konkursas, ateinu ten viskas lietuviskai, tai koks tolkas is to pavadinimo. Gal toks pat, kaip senais laikais lietuviu gatves buvo suzimetos lietuviu ir rusu kalbomis? Visiskai uztenka tik "cafe international" visomis kalbomis ir ne daugiau.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samotKam bandyti kazkoki jungima? Ar nebutu geriau padaryti nauja projekta kartu su kitatauciais, kad niekas niekur nesijungia o vienas didelis saitas, kuriame butu lietuvai, latviai, estai, suomiai ir t.t. Aisku panasu bus i SCC kazkiek, bet manau naudingiau nei si jungti.
Comment
-
Parašė EddSujungus, iskarto butu daug temu, nariu ir butu aktyvus forumas. Tuo tarpu sukurus nauja, norintiems dalyvauti ten reiktu persiregistruoti, reiktu pradeti kurti temas nuo nulio. Maza dalis lietuviu is sio forumo ir suomiu is "talo" forumo registruotusi naujame, nes jau dalyvauja kituose analogiskuose forumuose.
O kad nenores zmones registruotis, arba nebus temu, sukurus nauja projekta,manau cia ne argumentas.
Comment
-
Parašė samotSujungimas yra toks reiskinys, kai Lietuva buvo prijungta prie Sovietu ir manau dabar daug kas spjaudosi pagyvene TSRS respubliku sandraugoje. Panasiai bus ir su forumu sujungimais.
O kad nenores zmones registruotis, arba nebus temu, sukurus nauja projekta,manau cia ne argumentas.
Comment
-
Tai gal si karta mes pabusime "sovietu sajunga"
O siaip galima butu sujungti abu forumus po vienu pavadinimu ir tiek padaryti viena bendra foruma bet su griestais remais kur Lietuvos kur Suomijos puse ir tai labiau panesetu i Lietuvos-Lenkijos bendros valstybes patirti
Comment
-
Parašė EddNematau jokios logikos.
Comment
-
Parašė samotNieko naujo, nesistebiu Tokie nematantys logikos, kazkada Lietuva prijunge i sajunga, ir tikejosi nemokamo surio, kuris buna tik spastuose uz aciu. Lygiai ir cia tas pats, tavo noras ir nematymas logikos, pagavus ale "gera" ideja su forumu sujungimais, gausis tik kaip su tuo suriu spastuose....
Comment
-
Parašė jozikasTai gal si karta mes pabusime "sovietu sajunga"
O siaip galima butu sujungti abu forumus po vienu pavadinimu ir tiek padaryti viena bendra foruma bet su griestais remais kur Lietuvos kur Suomijos puse ir tai labiau panesetu i Lietuvos-Lenkijos bendros valstybes patirti
As jau matau kaip miestai.net virsta ir nauja sujungta foruma, kurio pavadinimas ir adresas bus:
www.ympäristö-ja-luonto.fi .....
Comment
-
Is esmes Samot teisus butu is pradziu gerai isgirsti kaip viskas konkreciai bus realizuojama ir kaip turetu galutinis variantas atrodyti sujungtus forumus. Sujungimas pats gal ir neprasta ideja , bat kaip jis bus atliktas cia jau gali ir pagadinti reikala ..
Comment
-
Parašė jozikasTai gal si karta mes pabusime "sovietu sajunga"
Comment
-
Parašė jozikasIs esmes Samot teisus butu is pradziu gerai isgirsti kaip viskas konkreciai bus realizuojama ir kaip turetu galutinis variantas atrodyti sujungtus forumus. Sujungimas pats gal ir neprasta ideja , bat kaip jis bus atliktas cia jau gali ir pagadinti reikala ..
Kaip bendra praktika rodo, kur daugiau vadovu, tuo didesne betvarke, taip ir cia butu. Kiekvienu atveju sunku surasti aukso viduri, kiekvienas nores savo virsaus ir tures savo tiesas, tiek lietuviai tiek suomiai. Padaryti "bendrabuti" nera sunku, bet ar smagu bus jame daugumai, cia klausimas nemazas.
Comment
-
Parašė samotKaip bendra praktika rodo, kur daugiau vadovu, tuo didesne betvarke, taip ir cia butu. Kiekvienu atveju sunku surasti aukso viduri, kiekvienas nores savo virsaus ir tures savo tiesas, tiek lietuviai tiek suomiai. Padaryti "bendrabuti" nera sunku, bet ar smagu bus jame daugumai, cia klausimas nemazas.
Comment
-
Parašė EddYra daugybe tarptautiniu forumu internete, visi jie puikiai laikosi. Manau, bent viena pavyzdi ir pats matei - pvz. SSC maciau kelis tavo pranesimus lenku dalyje.
SCC lenku dalyje mano komentaru yra nemazai, nes tik ten bendrauju SCC forume.
Comment
Comment