Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Internacionalizmas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man atrodo, kad perlenket lazda su tom visom kalbom.
    Beje, kodel tik "Café international"? Man atrodo, kad butu galima sukurti sriti projektams, nuotraukoms is miestu, etc. ir pradziai perkelti ten Delfino, bei ch1le temas. Tada tikrai pritrauktumem daugiau forumieciu is uzsienio.

Comment

Parašė Edd
      Man atrodo, kad perlenket lazda su tom visom kalbom.
      Beje, kodel tik "Café international"? Man atrodo, kad butu galima sukurti sriti projektams, nuotraukoms is miestu, etc. ir pradziai perkelti ten Delfino, bei ch1le temas. Tada tikrai pritrauktumem daugiau forumieciu is uzsienio.
      Iš patirties žinau, kad tokios skiltys merdėtų O "Café international" galima kurti bet kokio tipo temas.
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
        Jei Jonas būtų toks malonus ir suteiktų vertimus į kinų kalbą, tuomet gal ir šie puikuotųsi mūsų forume
        As nelabai gerai moku kinietiskai
        bet tam galima panaudoti http://babelfish.altavista.com/ arba http://www.google.com/language_tools

Parašė vytauc
        Dėl kinų kalbos nežinau, bet tailandietiškų jaustukų ir ištiktukų Jonas garantuotai galėtų pažerti
        Kodel vien tailandietisku? Galeciau ir kitokiu (kinietisku, japonisku, korejietisku...). Tik jie visi skamba daugmaz vienodai

Comment

Parašė Mantaz
          Iš patirties žinau, kad tokios skiltys merdėtų O "Café international" galima kurti bet kokio tipo temas.
          Galbut, bet man atrodo, kad Delfinas ir Ch1le cia mums labiau norejo parodyti savo miestus, o ne pakalbeti apie politika ar ekonomika. Tokiu zmoniu kaip Delfinas/Ch1le butu daugiau ir tikrai daugiau nei tokiu, kurie noretu kalbeti apie kazka ne i tema.
          Na jei "Café international" bus skirta viskam, tai gerai. Galima butu tada anglu kalba rasytas temas perkelti ten - nebus taip tuscia.

Comment

Parašė Edd
            Galbut, bet man atrodo, kad Delfinas ir Ch1le cia mums labiau norejo parodyti savo miestus, o ne pakalbeti apie politika ar ekonomika. Tokiu zmoniu kaip Delfinas/Ch1le butu daugiau ir tikrai daugiau nei tokiu, kurie noretu kalbeti apie kazka ne i tema.
            Na jei "Café international" bus skirta viskam, tai gerai. Galima butu tada anglu kalba rasytas temas perkelti ten - nebus taip tuscia.
            Nors kitavertus, "Už sienos" yra turbūt tinkamiausia vieta tavo minėtoms diskusijoms
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John
              As nelabai gerai moku kinietiskai
              bet tam galima panaudoti http://babelfish.altavista.com/ arba http://www.google.com/language_tools
              Na tai imkis darbo ir šioje temoje pateik vertimų sąrašą
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Nors kitavertus, "Už sienos" yra turbūt tinkamiausia vieta tavo minėtoms diskusijoms
                "Uz sienos" tegul lieka lietuviu kalba kurtoms temoms. Pvz. tokioms kaip Cikaga, etc. O delfino, ch1le temose mes vistiek daugiau kalbejom angliskai nei lietuviskai, o ir patys autoriai kure temas anglu kalba.
                Jei jau sukurem sriti uzsienio kalbom kalbantiem, tai ten ir dekim uzsienio kalbom kurtas temas. O lietuviu temas - visam likusiam forume.

Comment

Na dėl to gal ir logiška
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                    Na tai imkis darbo ir šioje temoje pateik vertimų sąrašą
                    Vertimu galeciau pateikti, tik beda, kad siuo metu mano OS nerodo Azijos kalbu simboliu, o as kazkur praganiau savo OS instaliavimo CD, kuris reikalingas instaliuoti atitinkamas tolimuju Rytu kalbas

Comment

@:

Comment

Neblogai.... Nors anglų manau būtų pakakę...
                        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Manau daugekalbis dizainas graziai ziurisi, tik jau daugiau kalbu nebereiketu gal bus per daug dabar kaip yra

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Gal anglų kalbos ir pakaktų, kad suprastų visi, bet kelios kalbos manau yra labai geras žestas, parodantis kad forume laukiami visi

Comment

Parašė Dzipas
                              Gal anglų kalbos ir pakaktų, kad suprastų visi, bet kelios kalbos manau yra labai geras žestas, parodantis kad forume laukiami visi
                              Būtent
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė jozikas
                                Net isiziojau kaip siandien pamaciau foruma
                                Ačiū, Mantai
                                • Thank you
                                • Merci
                                • Danke
                                • Gracias
                                • Dziękuję
                                • Спасибо
                                • Paldies
                                • Aitäh

Dėkoja ir kitos tautos ( ne visos išvardintos moka ir rašyti):

Albanian (Albania) Faleminderit
                                Altai (Russia) Bïyan bolzïn
                                Ambo (Angola, Namibia) Ondapandula unene
                                Amharic (Ethiopia) Amesegėnallô
                                Apache (Arizona USA) Ashoge
                                Arabic (Middle East, North Africa) Shukran
                                Aragonese (Aragon Spain) Grazias
                                Armenian (Armenia) Shnorhagallem
                                Aromunian (, Balkans) Multsãnjescu
                                Asante (Ghana) Meda wo ase
                                Assyrian [Eastern Assyrian] Basima
                                Asturian (Spain) Gracies
                                Atayal (Taiwan) Muhuway su
                                Ateso (Uganda) Eyalama
                                Aymarį (Bolivia, Peru, Chile) Juspajaraña
                                Azerbaijani (Azerbaijan) Sag olun
                                ...

...
                                Zapotec (Mexico) Guishepeli
                                Zarma (West Africa) Fofo
                                Zoque (Mexico) Yuscotoya
                                Zulu (South Africa, Lesotho) Ngiyabonga

Likusių tautų atstovų padėkos: http://www.elite.net/~runner/jennifers/thankyou.htm

Comment

Hehe, pasirodo man dėkoja visas pasaulis
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Dėl forumo "suinternacionalizavimo" tai tikrai ngiyabonga, bet dėl tos naujos sekcijos tai nesu tikras, kad ji bus populiari.
                                    Ar tikrai manot, kad užsieniečiai, karts nuo karto ateinantys čia apžiūrėt LT projektų, puls registruotis ir rašyt į tą skiltį?
                                    Beje dabar skiltis "už sienos" pradeda prarasti prasmę...

Nžn, nžn....
                                    Bet ngiyabonga už pastangas vistiek
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                                      Dėl forumo "suinternacionalizavimo" tai tikrai ngiyabonga, bet dėl tos naujos sekcijos tai nesu tikras, kad ji bus populiari.
                                      Ar tikrai manot, kad užsieniečiai, karts nuo karto ateinantys čia apžiūrėt LT projektų, puls registruotis ir rašyt į tą skiltį?
                                      Beje dabar skiltis "už sienos" pradeda prarasti prasmę...

Nžn, nžn....
                                      Bet ngiyabonga už pastangas vistiek
                                      Kad rašyti toj skilty nebūtina būti registruotam. Na žiūrėsim kaip eisis. Vistiek- gerai turėti tokią vietą, net jei ir nedaug dalyvių joje bus. Svarbus pats "atvirumo pasauliui" faktas (o kaip susukau)
                                      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Visiškai pritariu
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Hmm.. o nebūtų įmanoma tuos tarptautinius pavadinimus rodyti tik pasirinkus anglų kalbą?
                                          Aš tikrai nieko prieš forumo tarptautinimą, tik labai jau bardakas dabar gaunasi...

Ai, beje, dabar man nebetelpa visi forumai į ekraną... Tingisi scrollint

Comment

Working...
                                          X