Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Internacionalizmas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Heh, visai pamiršau, kad PS iš Paryžiaus į mus byloja
    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Jonai, užsikišk vienąkart

Atsižvegiant į lankytojų šalių sąrašą, kiekvienos skilties pavadinimams dar reikėtų vertimų iš lenkų, prancūzų, rusų, vokiečių ir latvių kalbų. Dėl latvių kalbos aš pats išverst galiu, o dėl kitų kalbų, būtų gerai, jei išverstumėt, kas mokat
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

O vien su anglų kalba neapseitume?

Comment

na verst tai gal ir nereikėtų nieko, tegu tie forumai lieka mums, lietuviams, o būtų galima sukurti kažką panašaus į 'international zone' ir keletą sub-forumų skirtų kitataučiams.
          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

/ Taip ir reikia padaryt, galima bus idet trumpa aprasyma naujiausiu projektu su pora nuotrauku kad uzsenieciai suprastu ir kad galetu ten sneket.

Comment

Uztenka anglu kalbos, kam ta lenku, latviu ar dar kazkas. Daug zmoniu aplankiusiu si foruma yra is SSC, kur visi puikiai susikalba angliskai, nepaisant to ar jie lenkai ar latviai ar dar kazkas.
              Siulyciau pirmiau sukurti atskira sriti anglu kalba kalbantiems, o paskui ziureti kaip su tuo aktyvumu bus.

Comment

Bus įdėta, bet ne tik anglų O skiltį užsieniečiams tuojau sukursiu. Šiaip gal kas netingėtų pagalvoti, kokių "standartinių" temų būtų galima sukurti, kad ta skiltis dabar nebūtų "plika"?
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Galima būtų kažką panašaus kaip kad yra pas mus "Cities and architecture" gal "Urban developments" ir "Forum FAQ", kad žmogai galėtų rašyti pasiūlymus susijusius su 'international zone' dalimi

Comment

Pvz. kokius pasiūlymus?

Beje, jau įmečiau forumą..
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

yoo, o pasūlymai nzn, gal turėtų kokių klausimų ar pageidavimų, čia tik mano svaičiojimai tokie

Comment

Parašė Mantaz
                        Pvz. kokius pasiūlymus?

Beje, jau įmečiau forumą..
                        PVZ užbaninti Joną ir miestai.net

Comment

Parašė vytauc
                          PVZ užbaninti Joną ir miestai.net
                          Jei dar jį ir iš SSP išbanytų, nabagas gali ir nusižudyti
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Labai gerai atrodo, . Aciu vytauc aciu Mantaz.

Comment

Net isiziojau kaip siandien pamaciau foruma

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Jega

Comment

Parašė Mantaz
                                  Jei dar jį ir iš SSP išbanytų, nabagas gali ir nusižudyti
                                  Pries tai nuzudyciau dar ka nors

Beje, internacionalizuotas forumas atrodo gerai, tik as neesu tikras del kai kuriu kalbu reikalingumo.

Comment

Grazu, nors manau, kad vien anglu kalbos butu pilnai pakake ir gal kiek estetiskiau atrodytu. Anyway visom kalbom nesurasysi, dabar pvz. kokie italai ar kinieciai gali jaustis nuskriausti..
                                    Nors uz pastangas tai

Comment

Parašė Quack
                                      Grazu, nors manau, kad vien anglu kalbos butu pilnai pakake ir gal kiek estetiskiau atrodytu. Anyway visom kalbom nesurasysi, dabar pvz. kokie italai ar kinieciai gali jaustis nuskriausti..
                                      Nors uz pastangas tai
                                      Na taip, kinu kalba raso per 1 mlrd. zmoniu (prie ju is esmes galima priskirti ir japonus), taigi akivaizdu, kad Mantaz nekencia kinieciu ir juos diskriminuoja.

Comment

Jei Jonas būtų toks malonus ir suteiktų vertimus į kinų kalbą, tuomet gal ir šie puikuotųsi mūsų forume
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Jei Jonas būtų toks malonus ir suteiktų vertimus į kinų kalbą, tuomet gal ir šie puikuotųsi mūsų forume
                                          Dėl kinų kalbos nežinau, bet tailandietiškų jaustukų ir ištiktukų Jonas garantuotai galėtų pažerti

Comment

Working...
                                          X