Parašė Vaidas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Internacionalizmas
Collapse
X
-
Parašė VaidasHmm.. o nebūtų įmanoma tuos tarptautinius pavadinimus rodyti tik pasirinkus anglų kalbą?
Aš tikrai nieko prieš forumo tarptautinimą, tik labai jau bardakas dabar gaunasi...
Ai, beje, dabar man nebetelpa visi forumai į ekraną... Tingisi scrollintMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė VaidasBeje, ar įmanoma svečiams padaryti nuorodą į anglišką (neišverstą) forumo versiją? Manau, tuomet daugiau atsirastų ir norinčių prisiregistruotiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė EddTai, kad pasirinkimas anglu kalbos yra, bet pasirinkus ja mygtukai, bei kai kurie uzrasai lieka lietuviski. Turbut netaip ir sunku butu padaryti, kad viskas butu anglu kalba. Jei tureciau sio forumo failus, paziureciau kaip ten viskas yra.
* Priskirti kalbą sesijai, tačiau bėda, kad kartais nauja sesija pradedama dar nesibaigus senajai.
* Kalbos informaciją nešti per nuorodas, t.y. kiekvienai nuorodai dar priskirti po papildomą kalbos parametrą. Šis būdas kiek realesnis, tačiau reikalaujantis kiek gilesnio forumo įrangos pertvarkymo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė taduxMantaz, tai nebutu taip ir sudetinga. Svecias galetu pasirinkti kalba kuri butu ikepama i sausainuka, kai svecias pasijunks kita karta sausainukas bus rastas ir kalbos pasirinkimai zinomiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Suomiu forume iskeliau tokia ideja - apjungti si, lietuviu foruma su ju forumu i viena. Pvz., butu mazdaug taip: lietuviu sritis, suomiu sritis ir sritis anglu kalba. Cia aisku, tik tokie pamastymai, nes abejoju, kad abi puses sutiks. Mano manymu visai neblogai butu. Forumas taptu didesnis ir patrauklesnis. Sritis anglu kalba irgi pradetu greiciau plestis. Galbut daugiau zmoniu is SSC pradetu jungtis. Gautumem siokia tokia SSC atsvara, tik su didziule dalimi lietuviu kalba ir normaliais moderatoriais.
Nors kaip sakiau, labai abejoju, kad kazkas is to iseis, nes reikia is abieju pusiu pritarimo.
Comment
-
Man soumių sritis tikrai nemaišytu . O pagyvėjimas tikrai sveikintinas būtu.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazĮdomi mintis, įdomu, ką kiti apie tai mano, o pats kol kas tvirtos nuomonės neturiu Beje, turbūt jungimosi atveju tikslinga būtų įtraukti ir latvius su estais.
Comment
Comment