Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Internacionalizmas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Vaidas
    Hmm.. o nebūtų įmanoma tuos tarptautinius pavadinimus rodyti tik pasirinkus anglų kalbą?
    Aš tikrai nieko prieš forumo tarptautinimą, tik labai jau bardakas dabar gaunasi...

Ai, beje, dabar man nebetelpa visi forumai į ekraną... Tingisi scrollint
    ir man taip pat

Comment

Parašė Vaidas
      Hmm.. o nebūtų įmanoma tuos tarptautinius pavadinimus rodyti tik pasirinkus anglų kalbą?
      Aš tikrai nieko prieš forumo tarptautinimą, tik labai jau bardakas dabar gaunasi...

Ai, beje, dabar man nebetelpa visi forumai į ekraną... Tingisi scrollint
      Reikės kažką sugalvot
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tinginy, tinginy, še kiaušinį...
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc
          Tinginy, tinginy, še kiaušinį...
          Kaltas
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
            Kaltas
            Čia aš ne tau, o kolegai tinginčiam skrolerį ant pelytės pasukti

Comment

Parašė vytauc
              Čia aš ne tau, o kolegai tinginčiam skrolerį ant pelytės pasukti
              Čia gi juokais buvo

Va tikroji priežastis, kodėl man nelabai patinka ši naujovė:

Comment

Parašė Vaidas
                Čia gi juokais buvo
                Nu nesiteisink- žinom, kad iš tikro tingi

Comment

Beje, ar įmanoma svečiams padaryti nuorodą į anglišką (neišverstą) forumo versiją? Manau, tuomet daugiau atsirastų ir norinčių prisiregistruoti

Comment

Parašė Vaidas
                    Beje, ar įmanoma svečiams padaryti nuorodą į anglišką (neišverstą) forumo versiją? Manau, tuomet daugiau atsirastų ir norinčių prisiregistruoti
                    Tame ir bėda, kad neišeina. Tokiems pakeitimams reikėtų neblogai pakrutint ir programinį kodą, ir galbūt net duomenų bazės sandarą.
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

aišku...

Comment

Tai, kad pasirinkimas anglu kalbos yra, bet pasirinkus ja mygtukai, bei kai kurie uzrasai lieka lietuviski. Turbut netaip ir sunku butu padaryti, kad viskas butu anglu kalba. Jei tureciau sio forumo failus, paziureciau kaip ten viskas yra.

Comment

Parašė Edd
                          Tai, kad pasirinkimas anglu kalbos yra, bet pasirinkus ja mygtukai, bei kai kurie uzrasai lieka lietuviski. Turbut netaip ir sunku butu padaryti, kad viskas butu anglu kalba. Jei tureciau sio forumo failus, paziureciau kaip ten viskas yra.
                          Šiek tiek pasiknaisiojęs radau, kad mygtukus galima derinti prie kalbos. Dėl kalbos pasirinkimo jau sunkiau, mat kalbos informacija imama iš dalyvio aprašo, o jei jis svečias - priskiria numatytąją forumo kalbą. Taigi galimi padaryti dvejopai:
                          * Priskirti kalbą sesijai, tačiau bėda, kad kartais nauja sesija pradedama dar nesibaigus senajai.
                          * Kalbos informaciją nešti per nuorodas, t.y. kiekvienai nuorodai dar priskirti po papildomą kalbos parametrą. Šis būdas kiek realesnis, tačiau reikalaujantis kiek gilesnio forumo įrangos pertvarkymo.
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz, tai nebutu taip ir sudetinga. Svecias galetu pasirinkti kalba kuri butu ikepama i sausainuka, kai svecias pasijunks kita karta sausainukas bus rastas ir kalbos pasirinkimai zinomi

Comment

Parašė tadux
                              Mantaz, tai nebutu taip ir sudetinga. Svecias galetu pasirinkti kalba kuri butu ikepama i sausainuka, kai svecias pasijunks kita karta sausainukas bus rastas ir kalbos pasirinkimai zinomi
                              A taip, dar pamiršau ir sausainuką Nors dar vienas dalykas, kad greitai prisieis keisti forumo įrangą, o 3.5 versija jau turi laisvą kalbos parinktį
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Suomiu forume iskeliau tokia ideja - apjungti si, lietuviu foruma su ju forumu i viena. Pvz., butu mazdaug taip: lietuviu sritis, suomiu sritis ir sritis anglu kalba. Cia aisku, tik tokie pamastymai, nes abejoju, kad abi puses sutiks. Mano manymu visai neblogai butu. Forumas taptu didesnis ir patrauklesnis. Sritis anglu kalba irgi pradetu greiciau plestis. Galbut daugiau zmoniu is SSC pradetu jungtis. Gautumem siokia tokia SSC atsvara, tik su didziule dalimi lietuviu kalba ir normaliais moderatoriais.
                                Nors kaip sakiau, labai abejoju, kad kazkas is to iseis, nes reikia is abieju pusiu pritarimo.

Comment

matau kad edd parupo world domination, bit by bit and the scc will be conquered
                                  "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Man soumių sritis tikrai nemaišytu . O pagyvėjimas tikrai sveikintinas būtu.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė DeSadas
                                      matau kad edd parupo world domination, bit by bit and the scc will be conquered
                                      Edd visa laika siekia "world domination", nes kelis kartus mate animacini filma "pinky & the brain". Nors siaip Edd gal jau turi pakankamai metu, kad nebeziuretu animaciniu filmu.

Comment

Įdomi mintis, įdomu, ką kiti apie tai mano, o pats kol kas tvirtos nuomonės neturiu Beje, turbūt jungimosi atveju tikslinga būtų įtraukti ir latvius su estais.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Įdomi mintis, įdomu, ką kiti apie tai mano, o pats kol kas tvirtos nuomonės neturiu Beje, turbūt jungimosi atveju tikslinga būtų įtraukti ir latvius su estais.
                                          As manau, kad gali iskilti problemu visokiu kaip: kas prie ko jungsis, koks bus forumo pavadinimas, kas igis administratoriu teise (moderatoriai galetu likti kaip ir dabar), bei kitu smulkmenu. Bet tos smulkmenos gali viska ir sumaisyti. Na ziuresim, gal ir tarp musu pvz., bus daug kuriems nepatiks si ideja.

Comment

Working...
                                          X