Šitas forumas krenta mano akyse nebe dienom, o valandom. Nu vashu mat, ar nebėra ką veikti, kaip tik muštis ir valandų valandas praleisti niekur nevedančiose diskusijose ar gėjus turi teisę gyventi tarp mūsų, ar ne, ar dar geriau - kurti kažkokias sąmokslo teorijas, kad bičai iš Anglijos nori Lietuvoje padaryti mažiausiai seksualinę revoliuciją? Ar nebėra aktualesnių temų? Nebejuokinga ir net nebegraudu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
John ir blitz tas pats asmuo?
Collapse
X
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąŠitas forumas krenta mano akyse nebe dienom, o valandom. Nu vashu mat, ar nebėra ką veikti, kaip tik muštis ir valandų valandas praleisti niekur nevedančiose diskusijose ar gėjus turi teisę gyventi tarp mūsų, ar ne, ar dar geriau - kurti kažkokias sąmokslo teorijas, kad bičai iš Anglijos nori Lietuvoje padaryti mažiausiai seksualinę revoliuciją? Ar nebėra aktualesnių temų? Nebejuokinga ir net nebegraudu.
http://www.miestai.net/forumas/showt...light=am%FEius
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąŠitas forumas krenta mano akyse nebe dienom, o valandom. Nu vashu mat, ar nebėra ką veikti, kaip tik muštis ir valandų valandas praleisti niekur nevedančiose diskusijose ar gėjus turi teisę gyventi tarp mūsų, ar ne, ar dar geriau - kurti kažkokias sąmokslo teorijas, kad bičai iš Anglijos nori Lietuvoje padaryti mažiausiai seksualinę revoliuciją? Ar nebėra aktualesnių temų? Nebejuokinga ir net nebegraudu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąTokios temos, kaip ši, gali kliūti tik žmonėms, turintiems problemų su humoro jausmuJūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąTokios temos, kaip ši, gali kliūti tik žmonėms, turintiems problemų su humoro jausmu
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąJuolab, manau, John ir kitiems tokie vėjai gali būti net ir žeidiantys.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPries kurdamas sia tema, as net neisivaizdavau kokie dideli yra sio samokslo mastai. O dabar ziuriu ir daugiau zmoniu yra i tai isivele. Pvz. DeSadas arba tas, kuris i apklausa idejo visiskai nereikalinga pasirinkimo varianta - "Ne". Taip pat akivaizdu, kad tie, kurie balsuoja "Ne" irgi yra samokslo dalyviai.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNežinau, Mantai, nežinau, lyg niekad nesiskundžiau. Bet kai to "jumoro" pasidaro tiek ir tokio, tai, ką aš žinau. Juolab, manau, John ir kitiems tokie vėjai gali būti net ir žeidiantys.
Edd'o laukia neramios dienos. Ieskosiu, o kai surasiu pa****insiu su chebra uz tokius ozkinimusPaskutinis taisė Mantas; 2007.11.12, 22:03.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąKuo jie tau prigrąsino, Edd? Ar jie smurtavo? Gal pranešti policijai? Žinok mes su tavim šioje sunkioje kovoje už teisybę!!!It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO gal Edd'as ir yra Venckienė?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKa jus manot apie si samoksla?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment