O jei daryt print screenus ir į e-policiją registruot?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Informacijos „nutekėjimas“ iš miestai.net
Collapse
X
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąNa tai jau truputi pradeda atsibosti, gal pradedam kurti sistema kad kiekvienas autorius deda didziuli vandens zenkla, per visa nuotrauka ar dali jos, nes ir mano nuotrauku nemazai taip nutekejo, kovoti pradeda atsibosti, juolab kova su vejo malunais.
Rokiškio muziejus dalina nuotraukas kaip savas, o Gimtasis Rokiškis, nors jau buvo įspėtas, toliau jas deda į straipsnius lyg niekur nieko.
Comment
-
Parašiau ir aš jiems po straipsniu dėl Romo nuotraukų vagystės. Įdomiausia, kad jie dar turi patvirtinti komentarą. Kaip supratau, prieš patvirtindami jie juos skaito, todėl, jei ir po mano komentaro nebus sureaguota, tai rimtai siūlau Romui kreiptis į institucijas dar ir dėl įžūlaus ignoravimo.
Comment
-
Gerbiamieji, reikia kažką daryti su šiuo veikėju : https://www.youtube.com/watch?v=tzaI...yYk3Itpv3jvw5q Šiame video panaudotos aRa, Roksiuxas (atsiprašau, jei klaidingai parašiau) ir kitų miestai.net narių nuotraukos.
Comment
-
Youtube turi labai gerą funkciją - pranešti apie blogą video (ar kažkas tokio). Aš be jokio vargo pateikiau skundus dėl kelių video kitame šio silpnapročio sukurtame kanale: parašiau, kad yra 1 mano nuotrauka, paimta iš ten ir ten (visų net nereikėjo vardinti); mano slapyvardis tame tiknklapyje toks ir toks. Viskas. Po dienos-dviejų video buvo užblokuoti.
Papildymas: atradau 1 video su savo nuotrauką - skundas jau nusiųstas. Praktiškai visi kiti likę video gali būti laisvai panaikinti, jeigu dėl autorinių teisių pasiskųs Lincas ir Raikkonen.Paskutinis taisė Mettal; 2014.05.01, 16:15.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąYoutube turi labai gerą funkciją - pranešti apie blogą video (ar kažkas tokio). Aš be jokio vargo pateikiau skundus dėl kelių video kitame šio silpnapročio sukurtame kanale: parašiau, kad yra 1 mano nuotrauka, paimta iš ten ir ten (visų net nereikėjo vardinti); mano slapyvardis tame tiknklapyje toks ir toks. Viskas. Po dienos-dviejų video buvo užblokuoti.
Papildymas: atradau 1 video su savo nuotrauką - skundas jau nusiųstas. Praktiškai visi kiti likę video gali būti laisvai panaikinti, jeigu dėl autorinių teisių pasiskųs Lincas ir Raikkonen.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKo jūs taip pergyvenate dėl nuotraukų? Na jei koks komercinis leidinys panaudojo, tai dar suprantama. Bet jei koks vaikėzas padarė filmuką youtube. Na ir kas? Ką jis iš to turėjo naudos?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKo jūs taip pergyvenate dėl nuotraukų? Na jei koks komercinis leidinys panaudojo, tai dar suprantama. Bet jei koks vaikėzas padarė filmuką youtube. Na ir kas? Ką jis iš to turėjo naudos?
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąNa tai jau truputi pradeda atsibosti, gal pradedam kurti sistema kad kiekvienas autorius deda didziuli vandens zenkla, per visa nuotrauka ar dali jos, nes ir mano nuotrauku nemazai taip nutekejo, kovoti pradeda atsibosti, juolab kova su vejo malunais.
Parašė Civis Rodyti pranešimąTai kad pastaruoju atveju akivaizdžiai inicialais pažymėtos nuotruakos nesutrukdė jas tiesiog pasiimti ir publikuoti (nesivargino net nukarpyti).
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąElementarus chamiškumas. Reikėjo atsiklausti. Aš dar niekada nesu pasakęs ne (net ir kai kuriems komerciniams leidiniams), bet jei kas ima neatsiklausęs, tai rodo tų žmonių požiūrį ir manierų lygį.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJeigu kažkam nepatinka, kad jo nuotraukų atvaizdus kažkas paima savo tikslams, tai tegul netalpina nuotraukas į internetą arba bent jau užrašo "negalima kopijuoti, mano".
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO ar tu pats vogtum nuotraukas be atsiklausimo vien dėl kažkokio su**kto video? Jei taip, tai ar labai apsidžiaugtum gavęs baudą už autorinių teisių pažeidimą?Paskutinis taisė SPX; 2014.05.03, 09:36.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment