Kažkaip nekorektiškai rodo temas su naujausiais pranešimais. Pvz., įėjus į konkrečią skiltį, pačiame viršuje pateikiamos temos ne su naujausiais pranešimais.
Bazė nuo 18 valandos rimtai stringa.
Veikimas labai sulėtėjo.
Visi turbūt pastebėjote dvi rimtas klaidas:
- Neatsinaujina naujų pranešimų sąrašas forumo skiltyse
- nesimato, ar išsisųtas pranešiamas. Vėl bandant išsiųsti sukuriami dubliai (tiesa, kartais matosi pranešimas, kad kitą galima siųsti po 60 sekundžių)
Kadangi pranešimų tvarkymas praktiškai pakibęs (working, working...), dubliai bus ištrinti, kai bus techninės galimybės.
P.S. Sis pranešimas turėtų būti temoje apie technines problemas. Kadangi naujo pranešimo nesimatys, pranešimas kol kas patalpintas paskutinėje skilties "apie forumą" temoje.
Prisipažinkit kuris "forumo vadas" ištynė mano žinutes apie 'Kauno merą". Aš parašiau savo nuomonę apie jį savaitgalyje. Toks vaizdas, kad Jus nupirko "Vičiūnai".
Platformos problemos susijusios su nuotraukų talpinimu, su kuriomis man teko jau du kartus susidurti. Iš pradžių nesupratau, kodėl taip atsitinka, tačiau šį kartą pastebėjau tam tikrą dalyką.
1) Kai pranešime yra nuotraukų (įkeliamų iš priedų ir patalpinamų pranešime tarp teksto), paspaudus mygtuką "Peržiūrėti", platforma sustoja. Neaišku, ar visam laikui, ar kokiom 2-10+ minučių.
2) Tik tiek, kad ištikus tokiam atvejui, galima perkrauti puslapį ir prie pranešimo rašymo laukelio, pasirodžius geltonam langeliui, galima atkurti pranešimą. Atkuriamas visas pildytas turinys, tačiau pateikus šį turinį viešumai, nuotraukas gali matyti tik pats juos įkėlęs vartotojas, o kitiems rodo, kad "nuotraukų nėra". Vartotojas gali nesuprasti, kad jo įkeltų nuotraukų niekas nemato. Netgi vartotojas atsijungęs gali toliau matyti savo patalpintas nuotraukas, o realų vaizdą pamatyti gali tik perkrovęs podėlį (Ctrl + Shift + R). Savo nuotraukas gali pamatyti tik vėl prisijungęs prie savo paskyros (tos paskyros, su kuria nuotraukas įkelinėjo).
Comment