Pakeičiau į "Pranešimai". Tiek, kad dubliuosis su aukštesnio lygmens meniu, kuris irgi vadinas "Pranešimai", galbūt jį reiktų pervadiniti į "Visi pranešimai", nes po juo yra tiek paprasti pranešimai, tiek prenumeratų pranešimai, tiek įspėjimai ir t.t.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo platformos atnaujinimas. Pastebėjimai ir patarimai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai kad galima, va rašau -
Tik aš rankom įrašau tagus, ne iš toolbaro.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNu aš tiesiog parašau rankom [ img ], įpeistinu nuorodą į paveiksliuką ir uždarau tagą - [ / img ]. Viskas veikia, jokių persijungimų nereikia.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Gal priklauso nuo naršyklės? Man su Chrome toks metodas tikrai neveikia.
Comment
-
Kai Chrome kopijuoji URL iš naršyklės adreso juostos (o ne tarkim paspaudus dešinį pelės mygtuką ant paveikslėlio ir pasirinkus "Copy image address"), pati naršyklė labai paslaugiai nukopijuoja tą URL kaip formatuotą tekstą, kuris įklijavus į formatavimą palaikantį laukelį ar dokumentą automatiškai atsivaizduoja kaip nuoroda. Nukopijuoto formatavimo visada galima atsikratyti iš pradžių tekstą įklijuojant į formatavimo nepalaikantį laukelį - tam tinka pvz. forumo puslapio viršuje esantis "Paieškos" laukelis - ir iš jo per naują perkopijuoti į žinutės tekstą.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė bucaneer Rodyti pranešimąKai Chrome kopijuoji URL iš naršyklės adreso juostos (o ne tarkim paspaudus dešinį pelės mygtuką ant paveikslėlio ir pasirinkus "Copy image address"), pati naršyklė labai paslaugiai nukopijuoja tą URL kaip formatuotą tekstą, kuris įklijavus į formatavimą palaikantį laukelį ar dokumentą automatiškai atsivaizduoja kaip nuoroda. Nukopijuoto formatavimo visada galima atsikratyti iš pradžių tekstą įklijuojant į formatavimo nepalaikantį laukelį - tam tinka pvz. forumo puslapio viršuje esantis "Paieškos" laukelis - ir iš jo per naują perkopijuoti į žinutės tekstą.
- 3 patinka
Comment
-
Pavyko atkurti forumą, tačiau dėl gerai suorkestruotos atakos, netekome pranešimų nuo praėjusio penktadienio. Jei dingo kažkokie svarbūs pranešimai, prašome juos įkelti iš naujo.
Ataka buvo turbūt padaryta prieš pat numatytą atsarginės kopijos padarymo laiką. Būtų įvykdyta kelios valandos prieš arba 15 min vėliau ir būtume galėją atkurti viską.
Atakos tikslas buvo sunaikinti. Nei išpirkos, nei kažkokių kitų reikalavimų nebuvome sulaukę. Gaila, kad visuomenėje yra tokių kenkėjų.
Pagrindinį atkūrimo darbą atliko digital , tad visi aplodismentai kolegai Užtrukome dviejomis dienomis daugiau, kad galėtume viską atnaujinti ir parengti naują ir saugesnę infrastruktūrą.Paskutinis taisė Mantas; 2020.09.12, 23:36.Mano galerija Flickr'yje
- 20 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKokiu būdu būtumėt atkūrę jei ataka kelios val. prieš? Vis tiek juk būtų tai prieš kitos atsarginės kopijos darymo laiką.Mano galerija Flickr'yje
- 1 patinka
Comment
-
Pagaliau!!!
Bet labai panašu, kad kažkas tai padarė tikslingai, matyt forumas kažką labai trigerina. Ar gali tokios atakos daromos tiesiog šiaip, "4 fun"? Matyt kažkas seniai nekentė šio forumo už kažkokias nuomones ar informaciją. Įdomu, kam tokios atakos gali būti naudingos.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Pamasčius, yra juk daug tų hakerių, kurie vis tiek praktikuotis nori ir pan, tai tikrai daug kas ir šiaip "4 fun" atakuoja svetaines.
Tai realai gali būti ir dėl kažkokio menkniekio nepatikusio pasirinkta svetainė.
Maždaug - reikia kažkokią atsitiktinę svetainę nuhakinti praktikai. Bet gal neatsitiktinę, va miestai.net mane ten kažkas sunervino, tai ant jos ir praktikuosiuos.
Tai yra nebūtinai labai nemėgstantis žmogus, bet šiap dėl smulkmenos pasirinkęs ją, o ne kokią atsitiktinę.
Na ir teoriškai dar gali būti ir apskritai atsitiktinė.
Comment
Comment