Gal Mantui su galva negerai, sujunge mano nicka, su dar kazkokiu nicku, atsirado temu, kuriu gyvenime as nekuriau ir su zinutemis, tas pats bajeris.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokias cia nesamones isdarineja Mantaz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
As pritariu Manto sprendimui ....
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EddPritariu Mantui: Cursor = xXx = auskariukas
Comment
-
Parašė CursorTai kad pzdc jau - tamstai jau dvejinosi o dabar jau trejinasi Tai tu man patinki, tai norisi sukisti tau tavo kai nekurias kliedesiu snekas i subine, kad paskui proktologu komanda su naru kostiumais 3 savaites ju ieskotu Zodziu tik nepasiketvertik ir visks bus gerai
Comment
-
Vadini save suaugusiu, auskariuk, o elgiesi kaip pienburnis. Esi virš 30, bet protas prilygsta mažvaikiui. jau seniai buvo aišku kas yra kas, bet leido čia tau maivytis. Reikia įrodymų? Nueik į savo asmeninį puslapį ( labai domėjaisi flash saitais čia kažkada) ir pasitikrink rašybos klaidas. Jos panašios kaip ir čia. ("siųskite elektriniu paštu") Griūk negyvas. Stilius identiškas - pjūklo. Pjaustai grybą kaip reikiant. O kur dar noras niekinti kitus?
Apie auskariuką nieko nežinojau, tik kai kurios nuotraukos man patiko. Bet gerai pažinojau xXx. O dabar naujas veikėjas "Cursor". Tik kad tie tavo bajeriai ir išsišokimai seni. Kokių dar įrodymų tau, nesubrendėli, reikia? Greičiau suauk ir nedaryk gėdos 30-mečiams
Comment
-
Parašė themonkVadini save suaugusiu, auskariuk, o elgiesi kaip pienburnis. Esi virš 30, bet protas prilygsta mažvaikiui. jau seniai buvo aišku kas yra kas, bet leido čia tau maivytis. Reikia įrodymų? Nueik į savo asmeninį puslapį ( labai domėjaisi flash saitais čia kažkada) ir pasitikrink rašybos klaidas. Jos panašios kaip ir čia. ("siųskite elektriniu paštu") Griūk negyvas. Stilius identiškas - pjūklo. Pjaustai grybą kaip reikiant. O kur dar noras niekinti kitus?
Apie auskariuką nieko nežinojau, tik kai kurios nuotraukos man patiko. Bet gerai pažinojau xXx. O dabar naujas veikėjas "Cursor". Tik kad tie tavo bajeriai ir išsišokimai seni. Kokių dar įrodymų tau, nesubrendėli, reikia? Greičiau suauk ir nedaryk gėdos 30-mečiamsMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment