Šiaip tai čia buvo sarkazmas ir aš nieko trint nesiruošiu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paskutinis incidentas (2016.12.04-06)
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŠiaip tai čia buvo sarkazmas ir aš nieko trint nesiruošiu
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąMan jau kelios dienos naršyklė meta tokį patį perspėjimą dėl miestai.net forumo Tik lietuviškai.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Meta meta tą kenkėjišką pranešimą (naudoju tiek Firefox, tiek Chrome). Kažkoks apsileidimas forumo platformos klausimu, o atsakymai, kad tai kainuoja ir t.t., yra šiek tiek vaikiški, ypač kai ne kartą forumo nariai yra sakę, kad prisidėtų prie rėmimo. Atsidėkojant už rėmimą galima ir privilegijų suteikt kažkokių tai (pvž. reklamų išjungimas tiems kurie remia, tam tikram laikui ir t.t., ale tipo "+" narystė ar pnš). O ypač kai šiais laikais domenai ir talpinimas nekainuoja milijonų.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKažko nesupratau dėl tik lietuviškai. Ar yra galimybė persijungti į pvz.: EN ir tada nėra viso šito jovalo?
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąNe, tiesiog tas tekstas raudoname fone pas mane yra lietuvių kalba pateikiamas, ir tiek. O "jovalas" dingsta ir prisijungiu prie forumo, kai dešiniam apatiniam kampe paspaudžiu ant "nekreipti dėmesio į perspėjimą" - rodos taip lietuviškai pateikia tą "Ignore this warning".
Darau tą patį, tik pas mane viskas angliškai, taip patogiau iešknat bet ko google pagal kokį nors error'ąNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Sveiki,
kol kas pritaikytas laikinas sprendimas, t.y. panaikinta galimybė vykdyti neautorizuotus nukreipimus iš Google paieškos į neaiškios kilmės svetainę.
Paprašiau Google dar kartą peržiūrėti saugos problemas.
Greitu metu (tikėtina iki kovo vidurio) bus atliekama:
- forumo platformos atnaujinimas į naujausią versiją.
- HTTPS sertifikato pritaikymas.
Taigi, laukite pokyčiųMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Daan Rodyti pranešimąTik nesugalvokit pereidinėti į VB5, nes pasirašysit ir sau ir kitiems mirties nuosprendį.
Pilnai užtenka ir 4.2.3 Patch Level 2Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąPer Ipad galiu jungtis be problemu
O man Iphone meta pranešimą apie phishing'ą...
Comment
-
pats pabandymui perkėliau savo vb4 į vb5 versiją, labai dar neišbaigtas produktas ir daug bugų pvz PM sistema neveikia (tušti langai) ir gamintojas nieko negalėjo padėti - nežino dėl ko (atsitiko man ir dar keletui VB5 adminų), problemos su upgreidu, nėra avatarų jokio managerio ir t.t.
.... dar neskaitant to kad labai daug kainuoja vb5Paskutinis taisė Daan; 2017.02.13, 09:14.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąSveiki,
<..>
- forumo platformos atnaujinimas į naujausią versiją.
<...>Paskutinis taisė taspac; 2017.02.13, 09:10.
Comment
-
Parašė wgs Rodyti pranešimąO man Iphone meta pranešimą apie phishing'ą...
Comment
Comment