man avast'as ir firefox nuo 5nio ryto kniaukia,kad miestai.net užkrėstas. faktas, kad kažkas negerai.
forumą paremti sutikčiau ir aš. čia gaunu daug žinių, didžiosios dalies kitur nerandu. forumo dalyviai ganėtinai dažnai net glumina (iš gerosios pusės) savo erudicija
Meta meta tą kenkėjišką pranešimą (naudoju tiek Firefox, tiek Chrome). Kažkoks apsileidimas forumo platformos klausimu, o atsakymai, kad tai kainuoja ir t.t., yra šiek tiek vaikiški, ypač kai ne kartą forumo nariai yra sakę, kad prisidėtų prie rėmimo. Atsidėkojant už rėmimą galima ir privilegijų suteikt kažkokių tai (pvž. reklamų išjungimas tiems kurie remia, tam tikram laikui ir t.t., ale tipo "+" narystė ar pnš). O ypač kai šiais laikais domenai ir talpinimas nekainuoja milijonų.
Kažko nesupratau dėl tik lietuviškai. Ar yra galimybė persijungti į pvz.: EN ir tada nėra viso šito jovalo?
Ne, tiesiog tas tekstas raudoname fone pas mane yra lietuvių kalba pateikiamas, ir tiek. O "jovalas" dingsta ir prisijungiu prie forumo, kai dešiniam apatiniam kampe paspaudžiu ant "nekreipti dėmesio į perspėjimą" - rodos taip lietuviškai pateikia tą "Ignore this warning".
Ne, tiesiog tas tekstas raudoname fone pas mane yra lietuvių kalba pateikiamas, ir tiek. O "jovalas" dingsta ir prisijungiu prie forumo, kai dešiniam apatiniam kampe paspaudžiu ant "nekreipti dėmesio į perspėjimą" - rodos taip lietuviškai pateikia tą "Ignore this warning".
Aišku
Darau tą patį, tik pas mane viskas angliškai, taip patogiau iešknat bet ko google pagal kokį nors error'ą
pats pabandymui perkėliau savo vb4 į vb5 versiją, labai dar neišbaigtas produktas ir daug bugų pvz PM sistema neveikia (tušti langai) ir gamintojas nieko negalėjo padėti - nežino dėl ko (atsitiko man ir dar keletui VB5 adminų), problemos su upgreidu, nėra avatarų jokio managerio ir t.t.
.... dar neskaitant to kad labai daug kainuoja vb5
Comment