Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paskutinis incidentas (2016.12.04-06)
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKur tiksliai "valdžiai" rašyti? Aš kelis kartus rašiau - nulinis rezultatas.
Comment
-
Parašė Belarus Rodyti pranešimąRašiau. Sula - kaip išsisprendei problemą?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąRadau seną slaptažodį cookies kitame kompe, ir pasikeičiau.
https://i.imgur.com/BKR3NpU.png
Be to, niekam negaliu rašyti asmeninių žinučių.
Comment
-
Parašė Belarus Rodyti pranešimąTai slaptažodį aš savo žinau, tiesiog bandant postinti meta šitą:
https://i.imgur.com/BKR3NpU.png
Be to, niekam negaliu rašyti asmeninių žinučių.
Bet forumo algoritmo aš nežinau. Gal čia kitas atvejis. O valdytojai čia yra itin paslaptingi. Kas matyti iš mūsų, kaip ir beprasmių, rašinėjimų.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPatarimas ateičiai - užsirašinėkite slaptažodžius.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŠitas buvo, kai naujino visiems. Atėjo žinutė el. paštu per kurią atsidarė.
Bet forumo algoritmo aš nežinau. Gal čia kitas atvejis. O valdytojai čia yra itin paslaptingi. Kas matyti iš mūsų, kaip ir beprasmių, rašinėjimų.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąužsirašinėti kas 30 dienų gali atsibosti ir galų gale pasimeta koks skaičiukas(man užteko trijų keitimų) tad teko prasiilginti balsę
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąUžsirašai du-tris slaptažodžius, kuriuos po to naudoji pakaitomis, ir viskas.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąPer daug į tokius dalykus nekreipdavau dėmesio, nes visada suveikdavo slaptažodžio priminimas į paštą, bet šįkart taip sutapo kad kažkuriuo metu el pašto dėžutė buvo panaikinta.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMan priminimas į paštą neateina. Atėjo vienintėlį kartą, kai buvo visuotinis atnaujinimas po atakos.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNėra reikalo atsakinėti žemės kirmelėms, kaip ir mano klausimams ką konkrečiai pažeidžiau rašydamas parašą.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTvarkytojai, kurie šiuo metu rašo pranešimus ir dalina pražangas į kairę ir į dešinę, nėra valdytojai. Mes esam tokios pat žemės kirmėlės, nes į mūsų problemas "valdžia" niekaip nereaguoja.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąUžsirašai du-tris slaptažodžius, kuriuos po to naudoji pakaitomis, ir viskas.
Comment
-
Taip, slaptažodžio keisti į naują nereikia, suvedi seną ir toliau mėnesį naudojiesi...
Man ne visada, bet periodiškai kelis kartus per dieną atsidarant užeinant į forumą (puslapį atsidarant naršyklėje), antivirusas praneša, kad užblokavo virusą. Šiaip jokio viruso neranda. Galvojau, kad tai dėl senai perinstaliuotų Windowsų. Perinstaliavau (ne dėl problemos su virusu atsidarant forumo pusplapį), ir vėl tas pats. Vos tik pirmą kartą perinstaliuotuose Windowsuose atsidariau forumo puslapį - vėl tas pats pranešimas apie virusą...Paskutinis taisė Al1; 2017.02.09, 18:51.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąJau man irgi meta perspėjimus, kad puslapis užkrėstas.
Comment
Comment