Tai matyt dėl šio incidento mano vartotojas „skyrma“ neteko visų turėtų teisių. Negaliu net rašyti forume. Nei vienas moderatorius neatsako į asmenines ir skype žinutes. Nebežinodamas kur daugiau kreiptis susikūriau šią antrą paskyrą ir bandau rašyti čia su viltimi, kad būsiu išgirstas...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Paskutinis incidentas (2016.12.04-06)
Collapse
X
-
Kaip koks romos imperatorius, pacituosiu pats save:
Parašė Carl di Ortus Rodyti pranešimąDėl visa ko, rekomenduoju visiems nariams pasikeisti slaptažodžius čia forume, o tiems kam šiek tiek stipresnė paranoja - visuose kituose puslapiuose, kur vartojate tą patį slaptažodį. Naujam slaptažodžiui rinkitės bent 11 alphanumeric simbolių (priklausomai nuo forumo naudojamo algoritmo jau galima atkoduot iki 10 simbolių).
ar jūs pasikeitėte slaptažodį kituose puslapiuose kur naudojate (naudojote) čia?
kokio sudėtingumo tas jūsų senasis slaptažodis?
Mano rekomendacija vis dar ta pati kaip ir citatoje. Bonusas, jei naudosite ir skyrybos ženklus.Paskutinis taisė Carl di Ortus; 2017.01.24, 16:07.
Comment
-
Parašė GinthusBSveiki. Aš irgi susikūriau naują vartotoją, nes nebeleidžia nieko rašyti, nors kaip ir nerodo jokių banų. Kame replės? Vėl persiėjo hakeriai?
P.S. Beje šiandien googles paštas pranešė, kad kažkas buvo pasijungęs į pašto paskyrą iš indonezijos. Va tai tau ir sutapimas.
Comment
-
ar tik nebūsit su šituo susidūrę?
Dėmesio - „Gmail“ el. pašto sistemoje plinta dar viena itin efektyvi apgavystė!
Comment
-
Parašė Carl di Ortus Rodyti pranešimąKaip koks romos imperatorius, pacituosiu pats save:
Klausimėliai tiems, kas kuria naujus vartotojus:
ar jūs pasikeitėte slaptažodį kituose puslapiuose kur naudojate (naudojote) čia?
kokio sudėtingumo tas jūsų senasis slaptažodis?
Mano rekomendacija vis dar ta pati kaip ir citatoje. Bonusas, jei naudosite ir skyrybos ženklus.
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąSveiki, galite paaiškinti, kodėl man kas mėnesį siūlo pakeisti slaptažodį? Man tas nepatinka ir netgi erzina labai.
Ir tai buvo 90, o ne 30 dienų...
Iškėliau šį klausimą ankščiau, bet adminai neatsakė.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąRugpjūčio mėn. atsarginis kopijavimas buvo atsijungęs. Kiti duomenys yra išsaugoti iki vakar dienos.Parašė Xedos Rodyti pranešimąJei tema buvo sukurta tarp liepos ir rugpjūčio ji bus dingusi. Bet man kažkodėl atrodo, kad yra dingę daugiau pranešimų, gal ir ankstesnių laikų, ne vien iš liepos/rugpjūčio laikotarpio.
Nematau įkeltų LitPol Link nuotraukų apie rugpjūčio 16 d..
Rugpjūčio 26 d. pranešimai išliko.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąReikalavimas keist slaptažodį kas 30 d., man atrodo, tikrai gali užsukti griuvimo grandininę reakciją.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąO tai kas trukdo per el. paštą "nusiresetinti" slaptažodį?
O koks dar yra būdas? Nėra mygtuko "jei užmiršot slaptažodį".
Comment
-
Parašė skyrma2 Rodyti pranešimąPasikeičiau slaptažodį. Slaptažodis ilgas. Vistiek bandant rašyti forume:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Belarus Rodyti pranešimąSveiki. Man lygiai ta pati problema. Ką daryti?
Comment
Comment