Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusija apie forumą. Ar jam jau ...
Collapse
X
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąSmarkiai nustebtum sužinojęs mano amžių.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu vertinu pagal postų turinį ir įžeidumą. Tai duočiau kokius 16-17Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąJuokasi puodas kad katilas juodas. Kada paskutinį kartą parašei pozityvų postą?
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąAr čia man vienam atrodo ar forumas merdi?
Gal klystu?
Ten jau ne klausimai, o konstatavimas ar diagnozė.
Sukurta atskira tema diskusijoms apie forumo negalavimus, (ne)atsinaujinimą, ar forumo kaip formos nusibaigimą natūralia mirtimi.
Būtų gerai, jei kas nors pasiūlytų geresnį temos pavadinimą.
Kaip tik už nepilno mėnesio forumui sukanka 15 metų.
Tie kas 2004 metais ropojo keturiom po stalu, dabar aršiai gina savo teisybę; kad buvo studentas - jau solidūs dėdės, o kas buvo solidūs dėdės turbūt jau domisi pampersų suaugusiems kainomis ir t.t. ir pan. Yra proga pagalvoti, kur šis forumas eina ir kur jis nueis, jei dar judės.
Keista, bet forumas kažkaip išliko ir jei ką nors reikia surasti, gūglė siunčia nuorodas į tą kaip ir numirusį forumą su puiku turiniu.
Tiesa, plepalų apie viską ir apie nieką sluoksnis vis storesnis, o geras turinys vis retesnis.
Gerų diskusijų.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDar viena forumo problema yra ta, kad ne visi nariai turi humoro jausmą. Aš, būdamas beveik 33-ų, tik džiaugčiausi jei mane kas palaikytų 17-iu. Va, parduotuvėje manęs visai neseniai paprašė parodyt ID, nors to neteko daryt gal kokius 10 metų.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąGeras. Kol neperskaičiau šitos temos, net nežinojau kad forume kažkas blogai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Nieko blogo nevyksta. Keleta forumieciu pazliubme, bet viskas tuo ir uzsibaige, sedi toliau.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa bet jeigu ta infrastruktūra nuvaryta, tai žmonės sako tai, ką mato. Vilniuje ji tikrai nudrožta.
O kitų miestų temose nelabai lankausi (netgi Kauno) tai nelabai žinau kas ten darosi. Rimtai silpnos diskusijos?
Kitų miestų diskusijos ne tokios aktyvios (labiau jaučiasi tas Kaunui dėl savo dydžio), o aš svajoju apie visokias Dvimiesčių idėjas, kur Kaunas ir Vilnius taip nesiskiria pagal pragyvenimo lygį ir kai kuriuos kitus rodiklius. Taip pat kilo mintis, kad be Vilniaus aktyvumo, Kauno ir mažesnių miestų temos būtų visai nevystomos, praktiškai neliktų forumo.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąTaip pat kilo mintis, kad be Vilniaus aktyvumo, Kauno ir mažesnių miestų temos būtų visai nevystomos, praktiškai neliktų forumo.
Aš ką matau tai absoliuti dauguma Kauno temos pranešimų yra iš kauniečių, kurių pirminis tukslas forume yra būtent Kauno temos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Sakai Kauno temose dauguma rašančių yra iš Vilniaus, kurie rašo tik todėl, kad prieš tai užsuka į Vilniaus temas?
Aš ką matau tai absoliuti dauguma Kauno temos pranešimų yra iš kauniečių, kurių pirminis tukslas forume yra būtent Kauno temos.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąSu Kaunu viskas gerai, debatai vyksta. Tik Klaipedoje, kaip sakoma 'gluxa kak v tanke'. Toks jausmas ten gyventoju, kaip Kazlu Rudoj.
Pamenu, kad Klaipėda atrodė anksčiau antras miestas pagal projektus, dabar titulas, panašu, perėjo Kaunui.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Turėjau omeny, suveikia kaip paskatinimas kauniečiams rašyti apie Kauno projektus. Jei vilniečiai nerašytų, greičiausiai nerašytų ir kauniečiai.
Tavo pasakymas galiotų jei jie į forumą ateitų dėl Vilniaus temų ir tik po to antruoju prioritetu dar parašytų ir Kauno temose.
- 1 patinka
Comment
Comment