Dabar tik radau tema Pajuris Xe xe
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pakeitimai
Collapse
X
-
vien noro neuztenka - tam turi galeti ir skirti gana daug laikoSenoji Klaipėda
F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."
Comment
-
Taip dabar tikrai geriau isskirus tai kad nuskriausti liko Siauliai ir Panevezys
Reiketu sukurti dar viena skiltele : "Kiti miestai" arba "Like projektai" ar dar ka nors ...
Negrazu taip
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė jozikasTaip dabar tikrai geriau isskirus tai kad nuskriausti liko Siauliai ir Panevezys
Reiketu sukurti dar viena skiltele : "Kiti miestai" arba "Like projektai" ar dar ka nors ...
Negrazu taipMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazNa jau nuskriausti, turi visą pagrindinį forumą! Šiaip kol kas temų ir diskusijų gausa šiedu miestu nepasižymi, tad jei ateity bus poreikis, tuomet ir kursime
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Viskas ok tik pasigedau skilties "statybu eiga" manau reikia jas sukurt prie kiekvieno miesto (Kauno, Klaipedos ir Vilniaus) ir dar kazkaip nepatiko man tas pavadinimas "Pajuris" jau geriau "Klaipeda" padaryt reiketu. Na, o del likusiu LT miestu, manau, butu galima prie "Vilnius", "Pajuris", "Kaunas" prideti "Siauliai ir Panevezys" sie du vieni is didziuju Lietuvos miestu kartu turetu panasu temu skaiciu kaip ir klp ar kn. Na, tai tiek mano ispudziu. O siaip jau tikrai reikejo pasikeitimu, jau buvo pradeja pabost viskas
p.s. tik dabar pastebejau, kad Arturo nick'as "riebesnem" raidem parasytas.Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Kiekvieno paforumio sukūrimas mažina šakninio forumo srautą ir didina paspaudimų kiekį, dėl ko ilgu laikotarpiu, jei aktyvumas iki tol nebuvo didelis, forumas su paforumiais pradeda "snausti". Tad kol kas jokių paforumių tikrai nekursime, nebent bus akivaizdus poreikis
Dėl "Klaipėda". Būčiau tokį kūręs, bet "Pajūris" apskritai yra gan aktyvi zona (Palanga, Klaipėda ir Kuršių nerija), tad pamaniau, jog taip nušausime du zuikiusMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment