Galėtų tada kažkaip parodyt, kad vienas ar kitas pranešimas įvertintas, kad nereiktų spaudinėt nario skydelio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGalėtų tada kažkaip parodyt, kad vienas ar kitas pranešimas įvertintas, kad nereiktų spaudinėt nario skydelio.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąDiskutuoti niekas nedraudžia, galbūt padarysime kai kurias korekcijas, jei poreikis bus pakankamai didelis.Paskutinis taisė Xedos; 2012.12.08, 22:00.
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąAr nepanašu, kad jau yra poreikis, kad įvertis būtų rodomas prie nario pranešimo ar laukelio ?Paskutinis taisė Mantas; 2012.12.08, 22:19.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąO jūs pasižiūrėkite kiek forume yra aktyviai besireiškiančių dalyvių.......Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąAr tai kaip nors susiję su įverčių sistema?
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąO tai kaip jūs pamatuosit tą didelį poreikį ? Ar padarėt apklausą, ko nori forumas ?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimą2) Nario įverčio galia jau nebepriklausys nuo to, kiek narys gaus įverčių iš kitų narių, jo galia priklausys tik nuo parašytų pranešimų kiekio ir forume praleisto laiko. Kadangi tiek pranešimų skaičius, tiek prisijungimo data yra rodoma prie kiekvieno pranešimo, įverčio galios rodymos netenka prasmės.
Comment
-
Parašė Civis Rodyti pranešimąVadinasi, nuo šiol forumo vertybių skalės viršūnėje ne kokybiškų pranešimų rašymas, o tiesiog temų flood'inimas pranešimais. Keista, kad parenkama įverčių sistema, kuria kiekybė iškeliama, o kokybė nuvertinama.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Aš tai kaip suprantu, įvertis paliekamas vidinei apskaitai, kurio pagalba kiekvienas galėsime pamatyti kas kitiems patinka ar kam pritaria, o pats įvertis forume nebevaidins tokio didelio vaidmens, nebus akstinas tikslingai jį kaupti, kad matytu kiti. Man visai tinka
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąO kaip tada išreikšti negatyvią nuomonę?Paskutinis taisė Irma; 2012.12.08, 23:07.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Reikia suprasti, kad nepatenkintieji nauja sistema labiausiai rūpinosi būtent skaičiukais prie vardo, o ne pačiomis padėkomis.
Vienintelis dalykas, kurio reiktų, tai kad visi galėtų viešai matyti, kiek (ir nuo ko) padėkų buvo skirta konkrečiam pranešimui. Nors, spėju, čia jau kiltų problemų su platformos galimybėmis.
Kaip bebūtų, dabartinė sistema iš esmės išsprendžia visas esmines buvusios sistemos problemas:
- nebebus "tu man, aš tau" stiliaus santykių aiškinimosi,
- nebebus pykčių dėl neigiamų įverčių,
- norintys padėkoti už gerą pranešimą, ir toliau galės tai padaryti, o tie, kas postina įdomų turinį, galės matyti, kas patinka kitiems forumo nariams.
Viskas kaip ir ok.Paskutinis taisė John; 2012.12.08, 23:11.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąO kaip tada išreikšti negatyvią nuomonę?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNorėtųsi sužinoti, ar tokia įverčių bus laikina, ar jau pastovioji?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNorėtųsi sužinoti, ar tokia įverčių bus laikina, ar jau pastovioji?
Comment
Comment