Už įverčius duonos nevalgysit, tad nėra čia ko ir karščiuotis taip smarkiai dėl vieno netinkamo prisirpusio burbulio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąUž įverčius duonos nevalgysit, tad nėra čia ko ir karščiuotis taip smarkiai dėl vieno netinkamo prisirpusio burbulio.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNereikia akcentuoti tų įvarčių kaip sovietų senukai akcentuoja savo medalius už nušveistus tualetus. Mano situacija yra tokia- aš manau, kad galiu gauti daugiau rekomendacinio pobūdžio pastabų apie vieną ar kitą, tačiau dalis dalyvių to nedaro, nes yra tik du galimi variantai ir tikrai dauguma nenorės būti nesuprastais, už tuos "raudonuosius" kaip ir aš pats, todėl neutralio pastabos šiuo metu negalimos, tačiau žūtbūt reikalingos.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNereikia akcentuoti tų įvarčių kaip sovietų senukai akcentuoja savo medalius už nušveistus tualetus. Mano situacija yra tokia- aš manau, kad galiu gauti daugiau rekomendacinio pobūdžio pastabų apie vieną ar kitą, tačiau dalis dalyvių to nedaro, nes yra tik du galimi variantai ir tikrai dauguma nenorės būti nesuprastais, už tuos "raudonuosius" kaip ir aš pats, todėl neutralio pastabos šiuo metu negalimos, tačiau žūtbūt reikalingos.
Comment
-
Ačiū visiems už išsakytas nuomones, palaikymą ir argumentuotą kritiką.
Labai nustebino artex palaikymas, su kuriuo nuomonės neretai nesutapdavo.
Savo nuomonę vien apie teigiamus įverčius esu neatsargiai išsakęs. Kam įdomu, gali panaršyti šioje temoje.
Apie neigiamus įverčius kol kas nesiplėsiu. Bet pats esu jų gavęs; dažnai ir pelnytai - juk ne visada viskas pasiseka.
Aistrų neverta kaitinti. Kartais reikia skirti darbo ir asmens įvertinimą.
Jei kas nors užsigavo už darbo įvertinimą, prašom neužsigauti ir nepriimti asmeniškai.
Adekvačios ar neadekvačios reakcijos apie konkretų įvertį ar militaristinės retorikos apie "taikiklius" nedrįstu komentuoti.
Vieno tam tikros grupės atstovo pagiežingų ir neargumentuotų pasisakymų, nukreiptų į asmenį, o ne į konkrečius veiksmus, irgi nekomentuosiu. Neturiu ką pridurti prie mediko komentaro.
Gal reikia porą žodžių pasakyti apie moderavimą (ne administravimą).
Tai apima temų jungimą, skaidymą, rodyklių kūrimą, pranešimų perkėlimą į tinkamas temas, nukrypimų trynimą, visokių smulkmenų (tarpų tarp nuotraukų ar citavimų) pataisymą.
Bent kol kas galvojau, kad daugiau naudos forumui sukuria ne nuotraukos ar dalyvavimas diskusijoje, o apgalvota struktūra ir jos palaikymas. Turbūt mažai kas žino, kiek Eimantui kainavo sutvarkyti mega temą apie geležinkelius ar Johnui - užsienio temų rodyklę.
Todėl šis forumas dar šiek tiek panašus į "Miestus ir architektūrą".
Jei yra kitokių pasiūlymų dėl forumo ateities - ar jis išsaugos tai, kas yra vertingo, ar virs tik tuščių plepalų ir tarpusavio "laikinimo" vieta, diskusijos sveikintinos. Bet tos temos tęsinys turbūt pageidautinas kitoje temoje.
Baigiant šią diskusiją telieka pritarti Mantui, kad forume vietos užtenka visiems.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKeistai man atrodo tas Mortos kabinėjimasis. Niekur juk neparašyta, kad moderatorius negali duoti įverčio Kažkas čia žymiai giliauKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKeistai man atrodo tas Mortos kabinėjimasis. Niekur juk neparašyta, kad moderatorius negali duoti įverčio Kažkas čia žymiai giliauEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąO man keista, kad žmonės nemoka skaityti/analizuoti. Pasakyta jau pakankamai daug. Tikrai viskas yra žymiai giliau.
Bet tavo ultimatumai man atrodo nepriimtini.
Comment
-
Kadangi tema smarkiai nukrypo į lankas, tenka ją laikinai uždaryti.
Priminsiu, kad viešas forumo moderavimo aptarinėjamas (įskaitant išmetimo iš forumo priežastis) nėra skatintinas. Turintys nusiskundimų dėl moderavimo kokybės, turėtų rašyti AŽ patiems moderatoriams arba forumo administratoriams, kurie padės išspręsti visas problemas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąGatoriau, matai datą kada komentaras parašytas?
Todel ir priemiau, kad realiai pagal proporcijas 10.000 smarkiai per mazai geriausiam rinkejui keliems metams butu buve..
Nebent buvo ivestas turbinis tasku rinkimas kelis menesius atgal.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąMatau. Per visus kelis metus nuo forumo ikurimo ar reputacijos tasku ivedimo geriausias tasku rinkejas surinko 10.000 , o per kitus puse metu su trupuciu pvz tu pridejai keturis kartus daugiau tasku nei geriausias surinko per tuos kelis metus.
Todel ir priemiau, kad realiai pagal proporcijas 10.000 smarkiai per mazai geriausiam rinkejui keliems metams butu buve..
Nebent buvo ivestas turbinis tasku rinkimas kelis menesius atgal.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąMatau. Per visus kelis metus nuo forumo ikurimo ar reputacijos tasku ivedimo geriausias tasku rinkejas surinko 10.000 , o per kitus puse metu su trupuciu pvz tu pridejai keturis kartus daugiau tasku nei geriausias surinko per tuos kelis metus.
Nebent buvo ivestas turbinis tasku rinkimas kelis menesius atgal.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąManau, kad seniai aiškios šios bėdos. Be to apie įvertį reikėtų diskutuot "Įvertis" temoje.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimąKeliasdešimtūkstantiniai įverčiai yra klaida ar kažkas naujo?
Comment
Comment