Toks ivertis neturi galios, t.y. nesikeicia ivercio skaicius tavo aprase. Tokius dazniausiai, kaip ir ssnaiperis rase, duoda naujokai, kurie patys dar nera ivertinti iverciais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąToks ivertis neturi galios, t.y. nesikeicia ivercio skaicius tavo aprase. Tokius dazniausiai, kaip ir ssnaiperis rase, duoda naujokai, kurie patys dar nera ivertinti iverciais.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąman tai vienu tašku buvo padidėjęs įvertis
Comment
-
Parašė RolandasM Rodyti pranešimąvisa laika stebi ivercio lentele?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąPavyždžiui,aš dažnai peržiuriu iverčių lenta(kas skyrė iverti)...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąman tai vienu tašku buvo padidėjęs įvertis
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTaškus duoda tik žali įverčiai. Kažkada berods Mantas yra rašęs kad įvertis nei iš šio, nei iš to gali padidėti kai yra perskaičiuojamas nario įverčio skaičius.
Įverčiai gerai, suteikia motyvacija savotiškai paglosto tavo ego...
Kai kas akcentuoja (nesakysiu kas) pranešimų skaičių...
Tai pati intelektualiausia iš visų forumų bendruomenių, juolab jis gana specifinis...
Čia renkasi savo sferos "maniakai". Duok Dieve, kad tik tų statybų ir diskusijų apie vieną ar kitą projektą, būtų daugiau, ypač vizualinės išraiškos....______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet juk ne dėl įverčių susibūrė ši bendruomenė.
Tai pati intelektualiausia iš visų forumų bendruomenių, juolab jis gana specifinis...
Čia renkasi savo sferos "maniakai". Duok Dieve, kad tik tų statybų ir diskusijų apie vieną ar kitą projektą, būtų daugiau, ypač vizualinės išraiškos....
Comment
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Dekui Romai, tavo vertinimas man labai svarbus. Dabar tai tikrai supratau kas toks esi:
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
/\ Labai jautriai reaguojama į nepasisekusio darbo įvertinimą.
Juk ne visada viskas pasiseka.
Paieškok savo profilyje, surasi ir mano atsiųstų žalių burbuliukų. Kažkada buvo ir labiau pasisekusių filmukų. Ar tuos žalius burbuliukus viešinti, nesiimu spręsti.
Jei nieko prieš, perkelsiu į temą apie įverčius.
Comment
-
Tegul buna čia... tegul visi mato... ar gėda pasidarė?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ Labai jautriai reaguojama į nepasisekusio darbo įvertinimą.
Juk ne visada viskas pasiseka.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTegul buna čia... tegul visi mato... ar gėda pasidarė?
Comment
-
/\ Atsiprašau, išreiškiau nuomonę apie tą darbą.
Jei kažkam norisi viešai rodyti savo įverčius, tebūnie.
Gal pavyks įrodyti kad filmas yra labai vykęs ir labai atitiko temą, kurioje buvo talpintas.
Reikės dar kartą peržiūrėti. Kai bus laiko.
Parašė LC. Rodyti pranešimąadministracija, kuri ir gauna atlygį
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMan tai niekaip nesuprantamas tas nepasitenkinimas. Forume yra kone vienintelis žmogus dedantis tokius filmukus, jau nekalbant apie kokybę, kuri irgi aukščiausio lygio. O kur važiuojama ir kas filmuoja tai yra autorės teisė rinktis.
Dėl įverčių, manau, reiks pasidomėti neigiamų įverčių fukncijos tikslingumu apskritai ir gauti forumo vyriausiųjų nuomonę dėl tokios funkcijos naikinimo, nes, mano supratimu, tai nėra reikalinga ar naudinga funkcija. Nežinia kas kam numes raudoną įvertį ir nežinia, kas ir kur dėl to supyks ir kur dėl to sprogs nauja diskusija.
Comment
-
/\ Aš suprantu kad Romas skyrė man neigiama įvertį už mano darbą (kurio tikrai ten nemažai įdėta) ne todėl kad jis jam patinka ar nepatinka (įtariu kad jis net neperžiūrėjo viso filmuko), bet atkeršyti už savo nesekmę.
Mano filmukas patalpintas lapkričio 20, o neigiamas įvertis gautas po daugiau nei dvi savaites. Aš galiu pratęsti savo mintį ir toliau, bet kol kas norių palikti Romui laisvę manevrui... ir leisti jam pačiam atsistatyti iš forumo administravimo pareigu. Tik toks jo žingsnis atitiks forumo dvasią ir gražins jam gerą vardą.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
Comment