Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąO kam čia tas dėmesys - kiekvienas nori kas ko ir idealaus sprendimo čia nerasi, todėl, manau, geriausia palikti, kaip yra.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąO aš manau, kad kažką reikia keisti, nes ji nėra tobula, todėl diskusijos šia tema vis atsinaujina Vienas įvertis - 1 balas, ir ilgiau rinksis jie ir įdomiau bus. Beje, mano autoritetai neturi didelių sumų surinkę, bet gavus man iš jų atitinkamai man jie ir didesniI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
o mano autoritetai turi kazkur 8769 tasku...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNa va, dabar bent jau žinome kas NĖRA Irmos autoritetai...
Juk nesakiau, kad autoritetų nėra ir tarp daug įverčių turinčių. Esmė ta, kad ne įverčiai svarbiausia, o davę juos nariai, jų požiūris, vertybės, nebūtinai jos ir turi sutapti Simpatizuoju net visiškai priešingom nei mano nuomonė mintims, taip kad..*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąO jums rimtai tie įverčiai rūpi?
Kiekvienam žmogui yra svarbu kaip jis atrodo (ar gatvėje tikruoju pavidalu), ar internete - prisidengus pseudonimu. Aišku yra tokių, kuriems neįdomu kaip jie atrodo iš šalies, kaip juos vertina visuomenė, bet manau tokių mažuma: pvz. išprotėję mokslininkai, ar kokie benamiai.
Todėl Nikai, tavo klausimas yra itin veidmainiškas, matant kiek pats pridėjęs į šį portalą nuotraukų, ypatingai nemažai su savim. Vadinasi tau labai rūpi, kaip žmonės vertina tave ir tavo meną. Nes jei nerūpėtų - tavęs ir tavo nuotraukų nebūtų čia. Todėl manau, kad esi iš tų kurie žiūri į įverčius ne iš smalsumo, o kaip į savęs įvertinimą.
Comment
-
Naujiena tame, kad forumas devalvavo. Iki to, kad didžioji dalis renkasi tik prospekte ir ten dalinasi įverčiais (Lietuva atima, Londons duod (ežio reklama)). Pranešimai nesiskaičiuoja, bet taškai eina. O toj daly beliko tik tiek, kad tikrai nebegali įvertinti (bo man neįdomu senojo Panevėžio foto (neužpykit kas keliat)), tačiau tai kur man įdomu nebegaliu skirt įverčių, kadangi kelia tik keli žmonės. Ir aišku, kad jie visi nėra taškų medžiotojai ir nuklystantis i prospektą, bet staiga išaiškėja tai ką norėjau pasakyt antrajame sakiny: kokie mes visgi nepakantus
Comment
-
Ne dėl įverčių čia renkamasi (jei kažkam svarbiausia įverčiai, tai yra one.lt, ten duoda 30y30 ir netgi 50y50). O prospekte visada daugiausiai diskusijų vien dėl temų aktualumo. Juokingai atrodo tokie teiginiai kad prospekte rašoma siekiant prisirinkti įverčių - ir ką daryti su tais įverčiais, išsikeisti į litus ir pirkti bulkučių?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė kostasas Rodyti pranešimąNaujiena tame, kad forumas devalvavo. Iki to, kad didžioji dalis renkasi tik prospekte ir ten dalinasi įverčiais (Lietuva atima, Londons duod (ežio reklama)). Pranešimai nesiskaičiuoja, bet taškai eina. O toj daly beliko tik tiek, kad tikrai nebegali įvertinti (bo man neįdomu senojo Panevėžio foto (neužpykit kas keliat)), tačiau tai kur man įdomu nebegaliu skirt įverčių, kadangi kelia tik keli žmonės. Ir aišku, kad jie visi nėra taškų medžiotojai ir nuklystantis i prospektą, bet staiga išaiškėja tai ką norėjau pasakyt antrajame sakiny: kokie mes visgi nepakantus
Parašė kostasasChe, vat čia man užskaitė 100-ji pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal kas žino,ka reiškia violetine ,,švieselė'' nario įverčių ,,lentoje''?Iš anksto dėkojų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNesu tikras ar tai (nes splava mano akimis nevioletine), bet tie ne zali ir ne raudoni reiskia, kad narys skyres iverti yra naujas (ar siaip be iverciu) todel tau uz jo iverti tasku neskiriama. Bet sakau gal tu apie kitka kalbi..
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAtvaizdas
- na, pažiūrėk dar kartą, ar tikrai violetinė?
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNa,tamsi,bet ka reiškia tiksliai?
administratoriai tiksliau pasakys
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal kas žino,ka reiškia violetine ,,švieselė'' nario įverčių ,,lentoje''?Iš anksto dėkojų.
Comment
Comment