Sveiki.
Norejau atsiprasyti, jei kazkam netycia minusa idejau. Gavau nusiskundimu, kad daviau pora minusu, nors bandziau pliusa duot... Nezinau, kaip cia taip gavosi, gal Firefox'as kazka sukvailiojo... Labai nepykit, jei kam tokia "paslauga" padariau.
/\ nelabai įsivaizduoju, kaip tie gavusieji suprato, kad tu davei minusą, jeigu tavo įverčio galia nulinė? bent jau kiek pamenu tokiu atveju visada kvadratukas būna mėlynas ir atskirti neįmanoma
Gerb. forumiečiai, atsirašau, kad galbūt ne vietoj rašau. Jau nebesu totalus naujokas, bet gal kas galėtų kas nors elementariais žodžiais (kaip pirmokėliui) paaiškinti, kam reikalinga 'skirti į prietėlius'? Kai tai padaryti ir kokia iš to nauda/žala? Jeigu aš pakviesiu ką nors į prietėlius, tai jis/ji gali to kvietimo atsisakyti?
Kuo skiriasi tamsiai žali ir šviesiai žali įverčiai?
Kaip suprantu tamsiai žali įverčiai skiriami už šiaip įdomius ir juokingus pasisakymus, o šviesiai žali įverčiai yra skiriami tik už labai protingas ir naudingas žinutes.
Gal yra galimybė išjungti įvertį, nes pastebėjau, pats pavyzdys esu sau, kad Jūs, senieji forumo nariai, nelabai norite įsileisti naujų narių į diskusijas. Dauguma naujų narių įvertis raudonas. Ir adminai/moderatoriai, nebūkit mergaitės, kad tik įverčiu atsikertat. Kai kokie vaikai. Panašiai kai onjukej 1 skirtų.
Kaip suprantu tamsiai žali įverčiai skiriami už šiaip įdomius ir juokingus pasisakymus, o šviesiai žali įverčiai yra skiriami tik už labai protingas ir naudingas žinutes.
Nesąmones šneki. Iš pradžių surenkamas tam tikras kiekis tamsių, tada prasideda šviesūs. Reikia pastebėt, kad net ir iš pradžių gaunant įverčius, padidėja tik žalių tamsių kvadratėlių skaičius, bet įvertis taip ir liekas "0". Reikia dažniau lankytis forume ir tada padaugės tiek kvadratėlių, tiek ir įverčių Man būna kuriozas, kai matau, kad padidėjo įvertis skaičiumi, bet įverčių sąraše nematau už ką. Bent aš manau, kad gaunu už dažną lankymąsi, bet taip būna retai, daugiausia įverčiai renkami gaunant juos iš kitų narių.
O klausimas dėl žalių ir šviesiai žalių kvadratėlių - man vis tiek lieka pusiau dilema... Gal kas nors vis tik paaiškintų?
Comment