Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Įvertis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kam kas nors patinka ar nepatinka rodo ir pražangos, ir įverčiai.
    Kad nariui Al1 buvo už ką dalinti pražangas, yra akivaizdu. O už didelį indėlį į forumo turinį jis nemažai gaudavo įverčių.
    Tik jo įverčiai nėra rodomi, O kodėl - net digital nežino.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
      Štai kaip išsiplėtė diskusija uždavus klausimą dėl kažkam nepatinkančio nario įverčio (ne)rodymo ypatumų.
      Aš tai manyčiau, kad toks ir buvo tamstos tikslas. Na ar bent jau galėjai numanyti, kad taip bus - su tuo ir sveikinu.

Comment

Tai kad dabar pasižiūrėjau, rodo aptariamo asmens įverčius. Jo nerodo pasirinkus "Įvertis - Maž." (kaip suprantu, mažėjančia tvarka - tarp geriausiai vertinamų narių), tačiau pasirinkus "Įvertis - Did." (didėjančia tvarka?), jį rodo 10 vietoje. Matyt, į valias prisirinkęs neigiamų, kas nelabai ir stebina.

Dar pabandžiau kitaip: kai pasirenku įverčius mažėjančia tvarka, ir nueinu į galinį 1070 puslapį, randu A|1 viršuje - vėl 10 nuo galo. Tai matyt, konspiracijos nėra, sistema rodo taip, kaip faktiškai ir yra su tais įverčiais.

Tik vieno dalyko nesuprantu. Kodėl eilinį kartą aš vienintelis esu tas, kuris duoda sausai techninį, o ne šlapiai emocinį atsakymą.
        Paskutinis taisė Tomizmas; 2024.12.06, 13:11.
        Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
          Dar pabandžiau kitaip: kai pasirenku įverčius mažėjančia tvarka, ir nueinu į galinį 1070 puslapį, randu A|1 viršuje - vėl 10 nuo galo. Tai matyt, konspiracijos nėra, sistema rodo taip, kaip faktiškai ir yra su tais įverčiais.
          Tik vieno dalyko nesuprantu. Kodėl eilinį kartą aš vienintelis esu tas, kuris duoda sausai techninį, o ne šlapiai emocinį atsakymą.
          Ačiū už dalykišką atsakymą.
          Tačiau pasidarė neaišku , kodėl paskutiniame puslapyje pagal įverčius be Al1 yra kiti aktyvūs nariai: Kitas Džiugas , Almis ir net moderatorius vytauc

Gal digital turi kokių nors minčių?

Comment

Neturiu, ir prašyčiau manęs netaginti.

Comment

Working...
            X