Išjunkit įverčius ir bus ramu, nes visada atsiras tokių kuriems įverčiai bus svarbiausia ir jais dalinsis tikslingai. Galėtų būti kokios įkonėlės, jos būtų uždėtos tik tiems, kurie būtų labiausiai nusipelnę forumui, rinktume juos visuotiniu balsavimu.. Bet tada reiktų siūlymų "lentos" kokios )))
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Aš manau, jei tvarkytojams atrodo, kad įverčių sistema išsikreipia, galima apie tai parašyti viešai, kam reikia ir asmeniškai - žmonės čia daugumoje suaugę, suprastų. Nes dabar gaunas, kad pliusiukų dėliojimasis ne pagal kažkieno supratimą yra daug didesnė nuodėmė nei asmeniniai įžeidinėjimai ar tautinės nesantaikos kurstymas, ko forume, deja, galima rasti.kaip?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąMørtã labai aktyviai reiškiasi šitoje temoje, gal gali parodyt keletą savo pranešimų už kuriuos susilaukiai tokio masinio įverčių lietaus, kad pralenkei narius šitame forume patalpinusius dešimtis reportažų, šimtus ar net tūkstančius nuotraukų ir tiek pat įdomių pranešimų?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąAs juos perku po 10 Lt uz vieneta, parduosi savo? Nebijok, taisyklese neparasyta kad pirkti negalima.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąSmagu žaisti "įverčių lietų"?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Morta, nepyk bet tie tavo gauti įverčiai taip naftaliniškai ir dirbtinai atrodo. Čia kiti forumiečiai yra tiek darbo padarę, kad įverčių negaila skirti, bet tu, kodėl tu? Už ką tu? Atsakyk man. Gali asmeniškai, kad forume neterštumemxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąMorta, nepyk bet tie tavo gauti įverčiai taip naftaliniškai ir dirbtinai atrodo. Čia kiti forumiečiai yra tiek darbo padarę, kad įverčių negaila skirti, bet tu, kodėl tu? Už ką tu? Atsakyk man. Gali asmeniškai, kad forume neterštumem
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal Mortai duoda už grožį, ką aš žinauxXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimą... įverčių negaila skirti, bet tu, kodėl tu? Už ką tu? Atsakyk man. Gali asmeniškai, kad forume neterštumem
Pirk tu, ir tu turesiEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąIr bandot, kai kurie suaugusius vaidint.. Pažiūrėkit kur problemą radotEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Ne, čia paparasčiausiai menas žinoti, kam subinę
P.S. atsiprašau tų, kurie turi silpnesnį humoro jausmą*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąNe nu visai jau čia taip......... Miestai.net vadinasi žodžiu.
Comment
-
Ne, čia paparasčiausiai menas žinoti, kam subinęEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė ievutu Rodyti pranešimąMorta, nepyk bet tie tavo gauti įverčiai taip naftaliniškai ir dirbtinai atrodo. Čia kiti forumiečiai yra tiek darbo padarę, kad įverčių negaila skirti, bet tu, kodėl tu? Už ką tu? Atsakyk man. Gali asmeniškai, kad forume neterštumem
Forumas remiasi atvirumu ir tarpusavio pasitikėjimu.
Palygini, pvz., Propelerio 223 prifotografuotus iš oro taškus su Mortos nežinia iš ko ir už ką tai gautus 191 ir belieka pritarti.Paskutinis taisė Romas; 2009.09.22, 22:13.
Comment
-
imkim pavyzdi:
as rausiu interneta, kaip sernas bulvienas, bet nerandu kazko, kas man labai reikalinga, na, kad ir kokio nors ivykio datos. tai man zmogus, parases tuos issvajotus keturis skaiciukus, yra vertingesnis uz kita, kuris raso keliolika straipsniu apie tai, kas man neidomu,kad ir apie agurku auginima. tai as, paskyres iverti uz keturis skaiciukus, busiu nubaustas, nes iverti galima skirti tika pagal raidziu skaiciu? juk yra zmoniu, kur negeda butu ir po du ivertinimus duoti uz straipsni, yra tokiu, kurie tik replikuoja - pranesimu daug - iverciu mazai - prasideda kniaukimai ir atpirkimo ozio paieskos... gal isjunkit ivercius ir grazinkit Wycka i foruma?
arba sudarykit ivercio skyrimo instrukcija, kad paskui nereiktu is oro baudas piesti.
Comment
-
Na štai ir grįžau po pašalinimo. Tiesą sakant, pats iki galo neperpratau už ką reikėjo mane pašalinti. Adminai (niekas nepasirašė) motyvavo tuo, kad aš su tokiu forumiečiu Kema per daug įverčių skyrėme vienas kitam, ar kažkaip panašiai Kas įdomiausia, jau virš mėnesio iš Kemos ni sluchu, ni duchu... Yra forumiečių, kurie man skyrė įverčių dar daugiau nei Kema; tikiuosi jų nepuls bausti. Dar įdomu, kad taisyklėse niekur neminimas vertinimas, tad kaip galima bausti už tai, kas nėra nei nusikaltimas, nei pažeidimas? Tai tas pats kas bausti už tai, kad valgai per daug ledų, nes ledai labai kenkia sveikatai Man net kyla klausimas — ar aš dar reikalingas šiame forume? Pašalino kol kas laikinai, o jeigu Wycka nesusipras — pašalinsime visam laikui.... Nu negali adminai vyriškai pasakyti — ačiū Wycka, bet jau pakaks, dabar leisk kitiems pasireikšti. Ech... Buvo ir blogiau...tik niekaip nesulaukiu atsakymo: Kokią žalą padariau forumui ir forumiečiams? Kodėl pašalinimas buvo geriau nei pražangos/įspėjimo skyrimas? Kam išvis reikalingi įverčiai, jeigu tai gali tapti pretekstu bausti už jų skyrimą?
Parašė 99 Rodyti pranešimąO jei rimtai, tai ne viską galima apibrėžti taisyklėmis, jei kas galit parašyti tokias (universalias) - prašom, mes atviri pasiūlymams.
Parašė 99 Rodyti pranešimąKam skirtas įvertis? Paprastai tariant - atspindėti forumo dalyvio indėlį į turinio formavimą. Jei vienas forumo narys su kitu dalinasi įverčiais iš draugiškumo tai kame yra tas atspindys? Tai nėra sąžininga kitų forumo narių atžvilgiu.
Parašė 99 Rodyti pranešimąKas mano, kad mes čia iš neturėjimo ką veikti baudžiam nekaltus, tai noriu pasakyti, kad jums nematant yra atliekama daugybė darbo. Nuo pražangų atsiradimo, jų "suteikta" arti tūkstančio, koreguota daugybė pranešimų, kelta/jungta/trinta temų ir t.t.
Gerbkite vieni kitus, gerbkite kitų darbą.
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠiaip, manau, kad įverčius galėtų tik moderatoriai skirti, kad nebūtų tokių nesąmonių.
Parašė Romas Rodyti pranešimąPalygini, pvz., Propelerio 223 prifotografuotus iš oro taškus su Mortos nežinia iš ko ir už ką tai gautus 191 ir belieka pritarti.
Parašė dariuks Rodyti pranešimątai as, paskyres iverti uz keturis skaiciukus, busiu nubaustas, nes iverti galima skirti tika pagal raidziu skaiciu? juk yra zmoniu, kur negeda butu ir po du ivertinimus duoti uz straipsni, yra tokiu, kurie tik replikuoja - pranesimu daug - iverciu mazai - prasideda kniaukimai ir atpirkimo ozio paieskos... gal isjunkit ivercius ir grazinkit Wycka i foruma?
arba sudarykit ivercio skyrimo instrukcija, kad paskui nereiktu is oro baudas piesti.
Forumo Miestai ir architektūra valdytojai bei tvarkytojai turi teisę redaguoti, šalinti ar uždaryti bet kurią temą ar pranešimą, jeigu mano, kad jis pažeidžia, bent vieną iš forumo taisyklių ir neprivalo savo veiksmų paaiškinti forumo nariams.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Wycka, kokios teisybės ieškai? Turėtum pats suprasti, kad pasielgei nedorai ir ne dėl to, kad iki šiol mūsų taisyklės to nenumatė (tavo taip norimas punktas atsiras tą pačią minutę, kai bus nuspręsta dėl galutinio varianto ir tik dėl to, kad esame priversti jį įrašyti), kaip ir turbūt nėra numatyta dar daug kitų punktų, kol neatsiras precedentas. Nereikia neigti akivaizdžių dalykų, juk mes turime visas išklotines su visai komentarais. Forumas nėra valstybė, atskiro seimo taisyklių leidimui kabliukams neturime, tačiau mūsų pagrindinis tikslas yra diskusijų kokybė ir darni bendruomenė. Jeigu tavo tikslas yra skaičiukai, tuomet nežinau, ar tai yra tinkama vieta juos rinkti. Gyvenkime draugiškai ir turėkime omenyje, kad naudojimasis spragomis nebūtinai yra "nieko blogo".Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąApskritai siūlau iki Kalėdų surengti Metų forumiečio rinkimus! Galima ir su keliomis nominacijomis. Kaip jums idėja?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąWycka, kokios teisybės ieškai? Turėtum pats suprasti, kad pasielgei nedorai ir ne dėl to, kad iki šiol mūsų taisyklės to nenumatė (tavo taip norimas punktas atsiras tą pačią minutę, kai bus nuspręsta dėl galutinio varianto ir tik dėl to, kad esame priversti jį įrašyti), kaip ir turbūt nėra numatyta dar daug kitų punktų, kol neatsiras precedentas. Nereikia neigti akivaizdžių dalykų, juk mes turime visas išklotines su visai komentarais. Forumas nėra valstybė, atskiro seimo taisyklių leidimui kabliukams neturime, tačiau mūsų pagrindinis tikslas yra diskusijų kokybė ir darni bendruomenė. Jeigu tavo tikslas yra skaičiukai, tuomet nežinau, ar tai yra tinkama vieta juos rinkti. Gyvenkime draugiškai ir turėkime omenyje, kad naudojimasis spragomis nebūtinai yra "nieko blogo".I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment