Parašė tivoli
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Jei forumo lankomumas sumažėjo panaikinus įverčių rodymą, tai tada nelabai yra apie ką diskutuoti. Norint tuo įsitikinti reikėtų padaryti atvirkštinį "tyrimą" - grąžinti teigiamus įverčius ir stebėti lankomumą. Juk jie niekam nemaišė ir niekas nesiskųsdavo, kad buvo nepelnytai ir per daug įvertintas .
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip iš tikrųjų įdomu, kur dingo forumo įkūrėjai ir kažkada buvę aktyvūs dalyviai: Mantas, 99? Susidaro įspūdis, kad forumas tiesiog paliktas likimo valiai.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa tik nereikia kalbėti už visus ir būti "on the high horse". Galbūt aš pabūsiu kitų akimis savimyla, bet įverčiai iš esmės suteikdavo man asmeniškai kažkokį cinkelį, įkelti kad ir nuotraukų iš savo kelionių, prisidėti prie kitų kontribucijos, ar net galiausiai važiuojant pakeliui sustoti ir su telefonu nupyškinti kokį vystomą ir statomą objektą, bei tai įkrauti vakare po darbo, beskaitinėjant patį forumą. Ir čia kalbu iš savo patirties...
Aišku įverčio nereikia vertinti absoliučiais matais, kad įverčio gavimas yra pats savaime gėris kiekvienam asmeniui, besidalinančiam prasmingu turiniu ar nuotraukomis; bet visgi įvertis buvo gana SIMBOLIŠKA šio FORUMO VALIUTA kontributoriui už kuriamą forume turinį.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąMantas kažkada lyg ir ieškojo savanorio periimti forumo administravimą, bet tinkamos kandidatūros matyt taip ir neatsirado.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip iš tikrųjų įdomu, kur dingo forumo įkūrėjai ir kažkada buvę aktyvūs dalyviai: Mantas, 99? Susidaro įspūdis, kad forumas tiesiog paliktas likimo valiai.
Taip, šiuo atžvilgiu yra problema, tačiau yra ateinančių mėnesių laikotarpis turėtų atnešti vienų ar kitų pokyčių.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimą
Jei forumas būtų paliktas likimo valiai, jau senokai nebebūtų prieinamas
Taip, šiuo atžvilgiu yra problema, tačiau yra ateinančių mėnesių laikotarpis turėtų atnešti vienų ar kitų pokyčių.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąJei forumas būtų paliktas likimo valiai, jau senokai nebebūtų prieinamas
Comment
-
Sveiki. Kadangi viešai nerodomas įvertis, siūlau sugrąžinti raudoną neigiamą įvertį. Netgi galėtų būt be taškų, nes jie prasmės neturi. Nežinau ar kiti jais naudojasi, aš nevengiu pasinaudoti įverčių sistema taip informuodamas pranešimo autorių apie savo nuomonę. Tai greičiau nei rašyti asmeninę žinutę (t.y. mano pastaba nėra tokia svarbi, kad rašyti asmeninę žinutę, o ir teršti forumo nesinori asmeniškumais rašant į forumą tiesiai).
Pasitaiko neigiamų pastabų, kurioms niekaip netinka žymė "Pritariu". Siūlau įjungti šią, raudonos (o gal geltonos?) įverčio kortelės rodymą nario skydelyje, nes tokiu būdu greičiau akis užkliūtų už naujausio neigiamo komentaro Ką manot apie tai?kk3
Comment
-
Neigiami įverčiai sukelia gana daug aistrų.
Todėl ir buvo panaikinti.
Nuomonę galima išsakyti asmeninėmis žinutėmis, o jei tai aktualu - galima pasakyti ir viešai.
Apie įverčius galima daug diskutuoti.
Šiaip tai yra geras dalykas paskatinti aktyvius dalyvius. Viešo rodymo panaikinimas turi ir pliusų ir minusų.
Kai nustoti rodyti įverčiai, daug kas turbūt išvis primiršo, kad yra toks daiktas, kuriuo galima pasakyti savo nuomonę. Antra vertus, kažkada buvo laikas, kai koks trečdalis narių lindėdavo savo nario skydelyje ieškodami ar kas davė įvertį.Paskutinis taisė Romas; 2016.07.15, 23:01.
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąO gal tada reikėjo tiesiog tik panaikint neigiamo įverčio reikšmę neigiamais taškais, o juos pačius rodytų? Ir dingtų aistros dėl tų neigiamų įverčių, - arba pritari arba kariauji asmeninėse žinutėse
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąTai ir dabar tokia pati situacija.kk3
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąBet pats pasirinkimas "Nepritariu" lieka, bet nelieka minusinių taškų, kurie sukeldavo aistras dėl to, jog štai, „kažkoks autoritetingas adminas skyrė man neigiamą įvertį ir mano reputacija sumažėjo perpus“. Specialiai atėjusiems ir gyvenantiems šiame forume noliferiams nebūtų prasmės žaisti su neigiamais įverčiais, nes jie nemažintų bendros reputacijos. Bet ko gero gerai yra kaip esama dabar.
Comment
Comment