Prie galutinio varianto jau prieita. Tiesą sakant esu patenkintas taip kaip yra dabar. Diskusijų objektas gali būti vienas - reikia ar nereikia rodyti įvertį po nario vardu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPrie galutinio varianto jau prieita. Tiesą sakant esu patenkintas taip kaip yra dabar. Diskusijų objektas gali būti vienas - reikia ar nereikia rodyti įvertį po nario vardu.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąPrie galutinio varianto jau prieita. Tiesą sakant esu patenkintas taip kaip yra dabar. Diskusijų objektas gali būti vienas - reikia ar nereikia rodyti įvertį po nario vardu.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTai deep`as yra forumo savininkas, kad jo žodis paskutinis?
Comment
-
nesupratau, nebera gi raudonu korteliu...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Iš tikro nesuprantu. Vienas rimčiausių forumiečių, sakyčiau, pastaruoju metu. Tikrai įdomūs pranešimai, neapsiribojantys vienu dviem sakiniais ar šiaip iš serijos " va kaip geria stato, reikia tokių dangoraižių".
Įdomu būtų sužinot, už ką konkrečiai gautos tos pražangos ir kas jas automatu (?) skyrė.
Ir ką reiškia laikinas banas? Kokia trukmė, kur parašyta, kas tai per dalykas?N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąIš tikro nesuprantu. Vienas rimčiausių forumiečių, sakyčiau, pastaruoju metu. Tikrai įdomūs pranešimai, neapsiribojantys vienu dviem sakiniais ar šiaip iš serijos " va kaip geria stato, reikia tokių dangoraižių".
Įdomu būtų sužinot, už ką konkrečiai gautos tos pražangos ir kas jas automatu (?) skyrė.
Ir ką reiškia laikinas banas? Kokia trukmė, kur parašyta, kas tai per dalykas?
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąnesupratau, nebera gi raudonu korteliu...
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąPirmiau grąžinkit neigiamą įvertį.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą... bet kad visus įverčius matytų visi.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJeigu pasakė NE, reiškia taip ir bus! Gerai verčiamės ir be jųNeskubėk ir nespėsi.
Comment
Comment