Na tik jau ne Orangeriui šnekėti apie ižeidimus per įverčius (kaip bebūtų keista, pats įvertis žalias) Šiaip man vienodai šviečia tie įverčiai, bet kai apie baninimus už įžeidinėjimus per įverčius kalba tas, kuris pats to nevengia... Truputį atrodo komiškai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAle ir sugalvok tu man tokį išradingą pateisinimą Jei Tomizmas tokį įvertį duotų, tai jam pateisinimų nebūtų (kur jau čia sovietiką pateisinsi, tik ant laužo), tik va bėda, kad jis įžeidimais nesišvaisto.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNežinojau, kad turi ir ekshibicionistinių polinkių...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTiesiog nelabai garbingai atrodo, kai "juokiasi puodas, kad katilas juodas".
Comment
-
Jus aplamai ismokite bendrauti be vienas kito baninimu. Nes tai panasu i stalinizmo epocha: tavo pasakymai man nepatiko-as tave nusoviau. Dabar: tavo pasisakymai priestarauja mano nuomonei-as tave isbaninu:-)) viskas lygiai tas pats beveik tik priemones skiriasi ir ne taip skaudziai viskas atrodo,kai kazka, kyla noras pasirodyti virsesniu:-)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąne nu reikia kažką daryti su tais įverčiais, dabar kiekvienas naujokėlis parašęs geresnį postą ir gavęs įvertį tarkim iš manęs iškart gauną įvertinimą kaip niekas kitas nu absurdas kažkada buvo darytas apkarpymas skaičiukų, manau ir dabar jau pats laikas tai padarytiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Reikėtų maksmimalios ribos. Pavyzdžiui dabar vienas davęs įvertį suteikia vos 2 taškus, o kitas 100. Tai reiškia, kad to, kuris turi surinkęs aukštą taškų skaičių 1 įvertis yra lygus 50-šimčiai įverčių iš kitų forumiečių. Arba reiktų tiesiog padalinti visus įverčius iš kokio trejeto arba dvejeto.
Ir dar pastebėjau, kad kartais tais įverčiais būna perdaug manipuliuojama. Užtektų ir 1 įverčio per dieną. Toks limitas priverstų labiau mąstyti kas tikrai vertas įverčio.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąabudu siūlymai yra tikrai verti dėmesio, tačiau vis tiek tūkstantinės sumos yra nenormalios. kažkada tik vienas kitas buvo įvertintas "kaip niekas kitas", o dabar koks vaizdelis?..
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąabudu siūlymai yra tikrai verti dėmesio, tačiau vis tiek tūkstantinės sumos yra nenormalios. kažkada tik vienas kitas buvo įvertintas "kaip niekas kitas", o dabar koks vaizdelis?..I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
siekti brandžių diskusijų, kai prieš 4 metus visi augom po truputį, tai ir tuos įverčius būdavo smagu gauti, diskusijos būdavo kitokios. dabar viskas kažkaip išsikreipė, mėtomasi milijonais į kairę ir dešinę, diskutuojama apie visokius sovietus, pjaunamasi kaip vaikų darželyje... kai mačiau forumą "tada" ir dabar, yra nemenkas skirtumas...
Comment
Comment