Kas yra "įvertis" ir kaip jis kinta?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Įvertis
Collapse
X
-
Na įvertis yra skirtas dalyvio veiklos forume įvertinimui arba nuvertinimui. Žalia juostelė reiškia teigiamą įverčių, gautų iš kitų forumiečių, sumą, o raudona - neigiamą. Gautus įverčius bei jų sumą galima pamatyti Dalyvio Pulte.
Skaičiukas reiškia įverčio galią, t.y. kiek pats žmogus gali keisti kitų įverčius, pvz., jei ponas Sula turi įverčio galią, lygią 33, o ponas Mantaz turi įvertį, lygų 455, tai po p. Sulos teigiamo įvertinimo, p. Mantaz turėtų įvertį, lygų 488
Įvertinti galima tik pranešimą, o tai padaryti galima spustelėjus ikonėlę kairiajame žemutiniame pranešimo kampe.
Beje, įverčio galia susideda iš šių dedamųjų:
* 1 taškas už 28 registracijos forume dienas
* 1 taškas už 10 pranešimų
* 1 taškas už 100 įverčio taškųMano galerija Flickr'yje
-
o kaip tuos zalius kvadraciukus prie ivercio reikia suprasti ? Kodel pvz. SkeiTerio ivertis yra 88 ir penki kvadraciukai, o Liuto ivertis beveik dvigubai didesnis 167 o kvadraciukai tik 2 ? Arba tavo, Mantai, ivertis 536 ir 5 kvadratai. O Vaido 130 ir net 6 kvadraciukai ! ir dar kazkodel sestas eileje stovintis Vaido kvadratas yra sviesesnis uz kitus ?Westside is the best ! :jura:
Comment
-
Senosios įverčių galios buvo per didelės, kadangi kai kurie vartotojai (įskaitant mane) turėjo po 500 ir daugiau taškų. Pvz. man duodant įvertį, dalyvio įverčių suma padidėdavo 5 sagutėmis, o dabar tepadidės geriausiu atveju viena. Senuosius įverčius taip pat tikiuosi greitu laiku sumažinti. O įverčio galia nuo šiol skaičiuosis taip:
1 taškas už 60 dienų forume
1 taškas už 100 pranešimų
1 taškas už 100 įverčio taškųMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Senos nuoskaudos ....o jei rimtai tai pabandymui : ) ir man iverti sumazint
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė MantazŽalia juostelė reiškia teigiamą įverčių, gautų iš kitų forumiečių, sumą.
Parašė MantazSkaičiukas reiškia įverčio galią, t.y. kiek pats žmogus gali keisti kitų įverčius, pvz., jei ponas Sula turi įverčio galią, lygią 33, o ponas Mantaz turi įvertį, lygų 455, tai po p. Sulos teigiamo įvertinimo, p. Mantaz turėtų įvertį, lygų 488
p.s. VytaucWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Mano galva ydinga, kad uz parasyta zinuciu kieki duodamas taskas.
Gal tik as nesusiprates esu - ir neturedamas ka naujo pridurti - nerasau nieko... :-)Senoji Klaipėda
F.Nietzsche - "There are no facts, only interpretations."
Comment
Comment