Įmanoma, suradus failą ir jį paredagavus, bet abejoju, ar tuo kas nors užsiims.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų talpinimas atnaujintame forume (nuo 2017.06)
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąLabai gaila, kad dingo vertingos kolegų nuotraukos per Postimage
Comment
-
Kai kuriuose Laimučio ir Wastedyears pranešimuose dalis Postimage patalpintų nuotraukų vis dar rodoma, o dalis - jau nebe.
Turbūt atsakymas yra nustatymuose
Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Kai keliate nuotrauka žymėkite "No expiration", antraip jas po kurio laiko ištrina, o tada forumas bus pilnas image not found pranešimu.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąLabai gaila, kad dingo vertingos kolegų nuotraukos per Postimage
https:// i.postimg.cc (...)
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKalbant apie nuotraukų kėlimą, gal yra galimybė padidinti forume leidžiamų įkelti nuotraukų dydį?
Forumo limitai yra 4608 x 4608. Mano telefonas fotografuoja 4624 x 2604. Tai kiekvieną kartą reikia editinti tuos kelis pikselius.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKalbant apie nuotraukų kėlimą, gal yra galimybė padidinti forume leidžiamų įkelti nuotraukų dydį?
Forumo limitai yra 4608 x 4608. Mano telefonas fotografuoja 4624 x 2604. Tai kiekvieną kartą reikia editinti tuos kelis pikselius.
- 2 patinka
Comment
-
Imgur nuo gegužės 15 pradės šalinti "seną, nenaudojamą, neaktyvų turinį kuris nesusietas su vartotojo paskyra". Greičiausiai nusimato dar vienas senų temų ištuštėjimas, nebent kas apsiims daryti atsargines kopijas.
Imgur Terms of Service Update [April 19, 2023]
Our new Terms of Service will go into effect on May 15, 2023. We will be focused on removing old, unused, and inactive content that is not tied to a user account from our platform [...]
- 3 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąMan idomu kodel taip foto kokybe suprasteja ikelus i foruma? Nes pas mane samsung s23 ultra tai kokybe turetu buti labai gera
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąMan idomu kodel taip foto kokybe suprasteja ikelus i foruma? Nes pas mane samsung s23 ultra tai kokybe turetu buti labai gera
Telefono kamera tiesiog daug sharpening deda, čia beveik visų išmaniųjų "privalumas" dirbinai gerinti foto kokybę. Su sharpening net ir nedaug sumažintos foto pradeda atrodyt klaikiai. Nefotografuok ant tos feikinės 200mpx raiškos ir viskas bus gerai. Dar gali pabandyti ten tuos AI pribumbasus išjungti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąMan idomu kodel taip foto kokybe suprasteja ikelus i foruma? Nes pas mane samsung s23 ultra tai kokybe turetu buti labai geraPaskutinis taisė SoulMulticast; 2023.04.25, 23:13.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Galbut jei kazkur patalpintum paskutines foto originala galima butu palygint. Cia panasu i kazkoki digital zoom. O antra foto panasu i kazkoki HDR effekta. Istrauke details is tamsiu vietu ir sugadino kokybe. Deja, bet Samsungas daznai fotkina paprasciausiai blogai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąKai ant foto paspaudi kokybe gera tai nemanau kad fotografas kaltas ????
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTalpyklai naudoju Imgur, kuris jau gana senas ir patikimas foto hostingas, pritaikytas naudojimui old school forumuose. Tai rekomenduoju jį ir naudoti.
Parašė bucaneer Rodyti pranešimąImgur nuo gegužės 15 pradės šalinti "seną, nenaudojamą, neaktyvų turinį kuris nesusietas su vartotojo paskyra". Greičiausiai nusimato dar vienas senų temų ištuštėjimas, nebent kas apsiims daryti atsargines kopijas.
Imgur Terms of Service Update [April 19, 2023]
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNerekomenduočiau:
- 1 patinka
Comment
Comment