Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Transporto ir Infrastruktūros sekcija?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantaz
    Na pamėginimui sukursiu, bet jei šis merdės, bus panaikintas, taigi, entuziastai, pasistenkite jį palaikyti gyvą
    Parašė Mantaz
    Sakyčiau gan nemažai temų išėjo, nors dėl kai kurių abejoju, ar jos ten turėtų būti, taigi, jei kas ne taip, praneškit
    Na, čia tu, Mantai, ir padirbėjai
    Puiku

Pora menkų pastabėlių:
    1.Gal reikėtų grąžinti atgal temą "Nemuno sala ir vaizdai iš jos". Puikūs vaizdai, bet apie kelius ten nedaug diskutuojama.
    Neabejoju, kad diskusijos apie susisiekimo organizavimą pastačius "Akropolį" (ir galbūt areną saloje) vertos atskiros temos.

2. Užsienio nuotraukas galima grąžinti atgal, bent jau Krokuvos Pilsudskio tiltą - labiau apie architektūrą, nei apie kokias miesto susisiekimo problemas tas tiltas išsprendė.

Comment

Ne tai infrastruktūra yra ne vien keliai ir geležinkeliai, o ir vandentiekis, elektros tiekimas ir visi kiti inžineriniai įrenginiai (tarp jų ir tiltai). Ar aš neteisus?

Dėl vaizdų tu gal ir teisus.
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
        Ne tai infrastruktūra yra ne vien keliai ir geležinkeliai, o ir vandentiekis, elektros tiekimas ir visi kiti inžineriniai įrenginiai (tarp jų ir tiltai). Ar aš neteisus?
        Be abejo. Pas mus miestuose iki siol daroma viskas aukstyn kojom. Nieks neskiria ypatingo demesio susisekimui, vandentiekio, kanalizacijos, elektros, telekomunikaciju pajegumams. Pvz.: nedaug kas zino, kad senuosiuose rajonuose kabeliai yra nuolat perkrauti ir susideveje

Comment

Working...
        X