Balsavau uz Nr. 2. Man visada patiko minimalizmas. Geras ir Nr. 1, bet siam forumui, manau, labiau tiktu Nr. 2 butent del minimalistinio stiliaus, perdaug neuzkraunant bendro vaizdo.
When a man lies, he murders some part of the world
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
man to pilnai pakaktu. nereikia isradineti dviracio.
Aha, butent kad nereikia dviracio isradineti Yra mygtukai, pakeitei pavadinimus i lietuviskus ir viskas, nei kazka cropinti, nei kazka kurti butu vienas variantas.
Bet jei norint kazko originalaus ir tuo paciu artimo originalui, tada 99 variantas pats tas
Buvau jau visai užmiršęs, kad reikia paskelbt nugalėtoją.
Taigi sveikinu Edd
Kaip ponas Edd minėjo, yra bėdų dėl lietuviškų raidžių rašymo, tad būtų gerai, jei atsiųstų plikus mygtukus man, o aš tada jau surasčiau, kad galėtų juos užbaigti
negi bus ant kiekvieno Edd mygtuko tas pats miestai.net logotipas? per daug akis badytu. negalima tiesiog paiimti angliska versija ir pakeisti i lietuviska?
negi bus ant kiekvieno Edd mygtuko tas pats miestai.net logotipas? per daug akis badytu. negalima tiesiog paiimti angliska versija ir pakeisti i lietuviska?
Šiuo metu Edd'o mygtukus turėtų Vaidas apdirbinėti, tad kai jau bus padaryti, teks keisti, juk taip liaudis nori
Man asmeniškai irgi 99 mygtukai puikiai žiūrisi
Siuo metu liaudies norai 8 pries 13, nera toks ir didelis skirtumas
Beto padarius balsavima is naujo, kaip dabar jau realiai ivertintu tie anie, rezultatas gali pasikeisti ir 99 mygtuku naudai
Comment