Balsavau uz 2, nzn kuom, bet man jis krito i aki
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Išrinkite mygtukų dizainą
Collapse
X
-
auskariukas
Parašė alonsoman to pilnai pakaktu. nereikia isradineti dviracio.
Aha, butent kad nereikia dviracio isradineti Yra mygtukai, pakeitei pavadinimus i lietuviskus ir viskas, nei kazka cropinti, nei kazka kurti butu vienas variantas.
Bet jei norint kazko originalaus ir tuo paciu artimo originalui, tada 99 variantas pats tas
Comment
-
Buvau jau visai užmiršęs, kad reikia paskelbt nugalėtoją.
Taigi sveikinu Edd
Kaip ponas Edd minėjo, yra bėdų dėl lietuviškų raidžių rašymo, tad būtų gerai, jei atsiųstų plikus mygtukus man, o aš tada jau surasčiau, kad galėtų juos užbaigti
mano el. paštas
mantaz@miestai.netMano galerija Flickr'yje
Comment
-
auskariukas
Parašė alonsonegi bus ant kiekvieno Edd mygtuko tas pats miestai.net logotipas? per daug akis badytu. negalima tiesiog paiimti angliska versija ir pakeisti i lietuviska?
Comment
-
auskariukas
-
auskariukas
Parašė MantazŠiuo metu Edd'o mygtukus turėtų Vaidas apdirbinėti, tad kai jau bus padaryti, teks keisti, juk taip liaudis nori
Man asmeniškai irgi 99 mygtukai puikiai žiūrisi
Beto padarius balsavima is naujo, kaip dabar jau realiai ivertintu tie anie, rezultatas gali pasikeisti ir 99 mygtuku naudai
Comment
-
auskariukas
Parašė Vaidas/ oops... Aš taip jų ir negavau... Kažko gMail paskutiniu metu streikavo porą dienų, gal gali pabandyt atsiųsti vėl?
P.S. Manau, būtų galima turėti abu mygtukų variantus, tiesiog priskyrus juos skirtingiems "apvalkalams" (skins)
Galetu ta email'o dezute uzluzti labai ilgam ilgam
Comment
Comment