Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Išrinkite mygtukų dizainą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Balsavau uz 2, nzn kuom, bet man jis krito i aki

Comment

Balsavau uz Nr. 2. Man visada patiko minimalizmas. Geras ir Nr. 1, bet siam forumui, manau, labiau tiktu Nr. 2 butent del minimalistinio stiliaus, perdaug neuzkraunant bendro vaizdo.

Comment

Pirmas variantas rulez
        „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Pasirinkau Nr2. Jis man priimtiniausias
          Nieko nesupratau, bet patiko :blabla:

Comment

man tai 2-as variantas kazkoks labai fainas..
            pArAšas

Comment

ypac kai zinau kiek 99 prie jo dirbo...ir naktim ir dienom..
              pArAšas

Comment

gerai..pajuokavau..
                sheip tikrai geresnis variantas, negu spalvoti kleckai...
                pArAšas

Comment

Parašė alonso
                  man to pilnai pakaktu. nereikia isradineti dviracio.

Aha, butent kad nereikia dviracio isradineti Yra mygtukai, pakeitei pavadinimus i lietuviskus ir viskas, nei kazka cropinti, nei kazka kurti butu vienas variantas.
                  Bet jei norint kazko originalaus ir tuo paciu artimo originalui, tada 99 variantas pats tas

Comment

Buvau jau visai užmiršęs, kad reikia paskelbt nugalėtoją.

Taigi sveikinu Edd

Kaip ponas Edd minėjo, yra bėdų dėl lietuviškų raidžių rašymo, tad būtų gerai, jei atsiųstų plikus mygtukus man, o aš tada jau surasčiau, kad galėtų juos užbaigti

mano el. paštas
                    mantaz@miestai.net
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Issiunciau tuos mygtukus, bet gal geriau kolkas nekeisti? (kol nera nupiestu geru mygtuku)

Comment

Ta kol nėra mygtukų, tol nebus ir pakeista.

Nors dabar galvoju laikinai 99 mygtukus uždėsiu, kol tavo dar nepadaryti
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

negi bus ant kiekvieno Edd mygtuko tas pats miestai.net logotipas? per daug akis badytu. negalima tiesiog paiimti angliska versija ir pakeisti i lietuviska?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė alonso
                            negi bus ant kiekvieno Edd mygtuko tas pats miestai.net logotipas? per daug akis badytu. negalima tiesiog paiimti angliska versija ir pakeisti i lietuviska?
                            Bus kaip rusiska kaledu eglute o tai ne dzin?

Comment

Siuo metu naudojami 99 mygtukai, man asmeniskai labai graziai ziurisi

Comment

Šiuo metu Edd'o mygtukus turėtų Vaidas apdirbinėti, tad kai jau bus padaryti, teks keisti, juk taip liaudis nori

Man asmeniškai irgi 99 mygtukai puikiai žiūrisi
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

/ oops... Aš taip jų ir negavau... Kažko gMail paskutiniu metu streikavo porą dienų, gal gali pabandyt atsiųsti vėl?

P.S. Manau, būtų galima turėti abu mygtukų variantus, tiesiog priskyrus juos skirtingiems "apvalkalams" (skins)

Comment

Parašė Mantaz
                                    Šiuo metu Edd'o mygtukus turėtų Vaidas apdirbinėti, tad kai jau bus padaryti, teks keisti, juk taip liaudis nori

Man asmeniškai irgi 99 mygtukai puikiai žiūrisi
                                    Siuo metu liaudies norai 8 pries 13, nera toks ir didelis skirtumas
                                    Beto padarius balsavima is naujo, kaip dabar jau realiai ivertintu tie anie, rezultatas gali pasikeisti ir 99 mygtuku naudai

Comment

Parašė Vaidas
                                      / oops... Aš taip jų ir negavau... Kažko gMail paskutiniu metu streikavo porą dienų, gal gali pabandyt atsiųsti vėl?

P.S. Manau, būtų galima turėti abu mygtukų variantus, tiesiog priskyrus juos skirtingiems "apvalkalams" (skins)

Galetu ta email'o dezute uzluzti labai ilgam ilgam

Comment

Pažiūrėsim, kaip Edd'o atrodys. Jei labai "mirgės", tuomet padarysime antrą balsavimą

Beje, Edd, gal galėtum dar šitą mygtuką sukurt?
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Pažiūrėsim, kaip Edd'o atrodys. Jei labai "mirgės", tuomet padarysime antrą balsavimą

Beje, Edd, gal galėtum dar šitą mygtuką sukurt?
                                          Hm, kazkaip sio mygtuko nemaciau niekur, kam jis naudojamas? (kokia paskirtis)

Comment

Working...
                                          X