Parašė Sefas20
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos miestai.net forume
Collapse
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPo pastabų dėl reklamos dydžio viskas susitvarkė.
Visi žinom, kad reklamos reikalingos, bet ten buvo nesusipratimas.
Comment
-
Reklamos miestai.net forume
Nežinau, ar esu vienintelis, bet pastaruoju metu reklamos www.miestai.net forume tapo itin įkyrios ir sunkiai išjungiamos (reikia būti įvaldžius itin staigius mauzo judesius, jei nori pasižiūrėti forumo turinį). Nejau reklamos užsakovai tapo svarbesni nei forumo dalyviai ir ar negalima rasti "humaniškesnio" vartotojo atžvilgiu reklamų formato?
Nežinau kaip kitiems, bet kai pasijaučiu tarsi prievartaujamas pasižiūrėti, man automatiškai įsijungia atmetimo reakcija ir nė velnio neatsimenu apie ką reklama, bet atsimenu, kad tai sunervina.
Jei esu vienas toks, tebūnie, bet įdomu išgirsti ir forumiečių reakcijas.
Comment
-
Reklamų apstu visur, čia palyginus jos dar LABAI savo vietoj. Aš, nors ir esu tikrai lietuvis, bet džiaugiuosiu už tai, kad miestai.net įkūrėjai, sūkurę šią puikią erdvę mums visiems, dabar iš to ir duoną valgyti gali. Ir baikit mykt, gnydos esat ir ką bepadarysi vis vien atsiras dėl ko verkti.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąReklamų apstu visur, čia palyginus jos dar LABAI savo vietoj. Aš, nors ir esu tikrai lietuvis, bet džiaugiuosiu už tai, kad miestai.net įkūrėjai, sūkurę šią puikią erdvę mums visiems, dabar iš to ir duoną valgyti gali. Ir baikit mykt, gnydos esat ir ką bepadarysi vis vien atsiras dėl ko verkti.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąAr taip sunku parsisiųsti AdBlock programą, ar kažkokios kitos bėdos kyla?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPalyginus su kitais rimtais puslapiais, miestuose jos labai mažai.
Comment
-
O aš specialiai dar paspaudžiu karts nuo karto ant tų reklamų, nes žinau jog taip papildomai kokį centą įberiu į puslapio sąskaitą. Tiems, kurie labai jomis piktinasi siūlau susisiekti su puslapio administracija, susižinoti reklamos svetainėje įkainius ir pervesti atitinkamą sumą pinigų į svetainės sąskaitą už tam tikrą svetainės laiką be reklamos ar bent jau prisidėti prie talpinimo išlaidų. Jei nei vieno, nei kito dar nepadarėt, kažkaip mažų mažiausiai negražu kažkuom piktintis ar agituoti kitus blokuoti svetainėje veikiančią reklamą.
Comment
-
Senbuviai supranta, jaunimas ne Aš kaip ir pauliaK, dar retkarčiais nuvėžlioju į tas reklamas, kad centukai prikapsėtų savininkams ir žinodamas, kad reklamos užsakovai analizuoja duomenis, dar ilgiau palaikau tą puslapį įjungtą ir daugiau puslapių pravartau, bei būtinai nueinu į kontaktus ar į pirkimo funkcijąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąadministracija, kuri ir gauna atlygį
Comment
Comment