sveikinu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos miestai.net forume
Collapse
X
-
Mielieji, nieko dykai nebūna.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąAdBlockeris šioj situacijoj puikiai gelbėja, tik kad pastaruoju metu jį naudojant nebeliko galimybės žiūrėti Youtube įrašus pačiame forume (gal vienam man čia tokia bėda).AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąMielieji, nieko dykai nebūna.
Seniau ir aš verkiau dėl reklamų, kurios ne tik vaizdą gadindavo, bet ir sulėtindavo svetainių krovimą, tačiau jį įsirašiau ir visos bėdos baigtos. Visiems rekomenduoju, kam
Comment
-
Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąBūna. Naršyklės papildinys AdBlocker.
Seniau ir aš verkiau dėl reklamų, kurios ne tik vaizdą gadindavo, bet ir sulėtindavo svetainių krovimą, tačiau jį įsirašiau ir visos bėdos baigtos. Visiems rekomenduoju, kam
Comment
-
jau ne vieną kartą diskutuota - reklamos turi būti neįkyrios (tokios turbūt ir efektyviausios), geriausia tekstinės. Pilna forumų, kur tarp postų yra neįkyrios, neflashinančios tekstinės reklamos, ir jie kažkaip išgyvena. Net ir adblock tokių neblokuoja, todėl potencialiai daugiau userių jas pamato.
Iššokančios ir pusę ekrano uždengiančios reklamos jau yra netoli dugno, bet garsinės jau yra dugnas. Ir čia tikrai nėra ką diskutuot. Čia yra savo vartotojų absoliutus negerbimas, skatinantis juos įsidiegti adblockus.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąTai ir naudokitės jūs tai adblockais, kur bėdos ?
Arba patys paremkit forumą pinigais, jei jau reklamos taip trukdo...
Comment
-
Išties sprendimo būdas - nario mokestis.
Arba kaip čia kažkas siūlė - perleiskit tiems, kas sugebės išlaikyti forumą be reklamų, arba su skoningai pateikiama reklama. O jei nenorit perleisti forumo, reiškia jis pasirodo neša pelną, tuomet nori ar nenori, artėja tas laikas kai atsiras konkurencija
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąIšties sprendimo būdas - nario mokestis.
Arba kaip čia kažkas siūlė - perleiskit tiems, kas sugebės išlaikyti forumą be reklamų, arba su skoningai pateikiama reklama. O jei nenorit perleisti forumo, reiškia jis pasirodo neša pelną, tuomet nori ar nenori, artėja tas laikas kai atsiras konkurencija
Comment
Comment