Keisčiausia, kad po tiek daug prašymų iki šiol nėra išspręsta tokia daugumai opi problema.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reklamos miestai.net forume
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąIMHO reikėtų daryti kaip kituose forumuose - reklamos tarp postų, o ne iššokančios. Tos nenervina, kai iššokančios - labai.
O turbūt geriausia būtų, kad forumo adminai nenaudotų adblockerių ir forumą matytų kaip ir visi, kurie nenaudoja - manau greitai sutvarkytųParašė dondc Rodyti pranešimąKeisčiausia, kad po tiek daug prašymų iki šiol nėra išspręsta tokia daugumai opi problema.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąPas mane su adblock irgi 0 reklamu 100metu.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, įkalbėjote, instaliavau Adbloką. Dingo tos reklamos.
Comment
-
Reklama, kuri neišjungiama, dar tokios šiame forume matyti neteko Esu gan kantri, bet tai jau pradeda už*isti
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąReklama, kuri neišjungiama, dar tokios šiame forume matyti neteko Esu gan kantri, bet tai jau pradeda už*isti
Atvaizdas
kilina visas reklamas
Comment
-
lol
faceit.lt/2014/08/issokanciu-reklaminiu-langu-autorius-atsiprase-visos-zmonijos/
Pirmosios pasaulyje iššokančios internetinės reklamos autorius Ethanas Zuckermanas paragino visų internetinių puslapių savininkus atsisakyti tokio tipo reklamos kaip pinigų gavimo šaltinio. Apie tai praneša birtų leidinys Daily Mail.Galiausiai iššokančių reklamų autorius konstatavo, kad dabartinė sistema yra „bloga, sugedusi ir apimta korozijos“.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
As suprantu kad reklama 'apmoka saskaitas', bet galima kaip nors padaryti, kad bent nebutu tu uzknisanciu 'pop up' kiekviena karta kai atidarai forume nauja langa ? Taip erzina, kad net nesinori cia nieko daryti, tiesiog isjungti narsykles langa.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąAs suprantu kad reklama 'apmoka saskaitas', bet galima kaip nors padaryti, kad bent nebutu tu uzknisanciu 'pop up' kiekviena karta kai atidarai forume nauja langa ? Taip erzina, kad net nesinori cia nieko daryti, tiesiog isjungti narsykles langa.You've got one life! Live it!
Comment
Comment